3M™ Performance Plus Duct Tape 8979

Kundens artikelnummer 8979483M ID 7000001330UPC 00021200564680
 • Beständig mot UV-strålning, solljus och väder så att den håller i upp till ett år utan att försämras.
 • Specialhäftämnet fäster omedelbart och långvarigt till de flesta ytor.
 • Skyddar mot lätt slipande, såsom översprutning vid pärl-, sand- och kulblästring.
 • Ett bra val för upphängning av polyetenöverdrag vid inneslutningsarbeten.
 Mer...
Se alla detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Branscher
Fordonsindustrin, Elektronik, Möbler, Allmän industri, Metallbearbetning, Militär och myndighet, Underhåll och reparation, Specialfordon, Transport, Träindustrin
Brottöjning
17 Percent, 19 Percent
Draghållfasthet (metrisk)
630 N/100mm, 64 N/100mm
Färg
Slate Blue
Förpackningsstorlek
24
Häftämnestyp
Gummi
Hyllålder
18 Månad
Inomhus-/utomhusbruk
Utomhus
Maximal driftstemperatur (Celsius)
93 Degree Celsius
National Stock Number
7510015504690
Prestandanivå
Hög prestanda
Regleringsnyckel
AD-01180
Ryggmaterial
Polyetylen över tygväv
Totalbredd (metrisk)
48 mm
Totallängd (metrisk)
54,8 m
Total tejptjocklek utan liner (metrisk)
0,31 mm
Varumärke
3M™
Detaljer
 • Beständig mot UV-strålning, solljus och väder så att den håller i upp till ett år utan att försämras.
 • Specialhäftämnet fäster omedelbart och långvarigt till de flesta ytor.
 • Skyddar mot lätt slipande, såsom översprutning vid pärl-, sand- och kulblästring.
 • Ett bra val för upphängning av polyetenöverdrag vid inneslutningsarbeten.
 • Skyddar mot smuts, UV-strålning och väder och går att ta bort utan att lämna rester.

3M™ Performance Plus Duct Tape 8979 har en unik utformning som passar för både tillfälliga och permanenta tillämpningar inomhus eller utomhus. Tejpen kan tas bort från de flesta ogenomskinliga ytor i upp till sex månader efter applicering och lämnar inga eller väldigt lite häftämnesrester.

Tejpen passar bra för etikettering som kräver högre tålighet och hållfasthet än vad som erbjuds av tejper i papper eller cellofan. Tejpen är enkel att riva av från rullen för hand, och väven både förstärker och ser till att tejpen rivs av rakt horisontellt eller vertikalt. Tejpen formar sig efter runda och lätt oregelbundna ytor och ger bra tätning. Med den prisvärda 3M™ Value Duct Tape 1900 i verktygslådan är du redo för en mängd olika lättare tillämpningar. Så här väljer du rätt vävtejp. En av de viktigaste sakerna att tänka på när du väljer vävtejp är hur den ska användas. Tänk på följande när du väljer en vävtejp från 3M™ för ett särskilt arbete: Performance Plus och maskeringstejper för utomhusbruk är de bästa valen för användning inomhus eller utomhus. De är långvarigt väderbeständiga och går att ta bort utan att lämna rester. Extra kraftiga, kraftiga och universalvävtejper ger pålitlig prestanda för krävande reparationsarbeten och industritillämpningar. Universalvävtejper är ett prisvärt alternativ för allmänna lättare tillämpningar, såsom att bunta, täta, hålla och markera. Vävtejpens styrka, fukt- och värmebeständighet, slitstyrka samt förmåga att tas bort utan att lämna rester påverkar dess effektivitet. Två av tre viktiga faktorer som är avgörande i detta sammanhang är tejpens rygg och häftämne. Ju tjockare baksidan är desto större draghållfasthet (beständighet mot spänning), fuktbeständighet och slitstyrka har tejpen. Ett gummibaserat häftämne eller ett häftämne i syntetiskt gummi ger omedelbar och stark vidhäftning samt långvarig hållfasthet även i fuktiga miljöer. Slutligen ger den karaktäristiska väven, som har laminerats mellan tejpens rygg och häftämnet, extra styrka samtidigt som den ser till att tejpen rivs av rakt horisontellt eller vertikalt. Någonting som många inte tänker på angående tejper i allmänhet är att de måste förvaras korrekt och att de har en begränsad livslängd. Om tejpen fäster dåligt, lyfter, rullar ihop sig eller går av beror det oftast på att den är gammal eller har förvarats felaktigt snarare än på dålig kvalitet. Du bör alltid läsa igenom produktinformationen noggrant. Du bör alltid kontrollera att tejpens specifikationer passar för det aktuella arbetet så att du uppnår ett lyckat och prisvärt resultat.

Kontakta oss

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.