3M™ Transfertejp 9485PC

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Transfertejp på 127 µm. Har plastöverdragen pappersliner av typen #62 för stansning med stålram. Uppfyller UL-specifikationer. Har mycket starkt akrylhäftämne av typen 350.

Utmärkt hållfasthet och skjuvstyrka. Utmärkt temperatur- och lösningsmedelsbeständighet. Utmärkt vidhäftning på plaster och skum. Används för att sammanfoga material som är förhållandevis jämna, tunna och har låg kvarvarande stress.

Innehåller ett fiberförstärkt häftämne, vilket är viktigt för att rullen ska förbli stabil i smalare bredder. Utformad för att klara av kortare exponering av temperaturer på upp till 232 °C. Den passar perfekt för att sammanfoga en lång rad likartade och olika material.

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Detaljer

Höjdpunkter
 • Transfertejp på 127 µm. Har plastöverdragen pappersliner av typen #62 för stansning med stålram. Uppfyller UL-specifikationer. Har mycket starkt akrylhäftämne av typen 350
 • Utmärkt hållfasthet och skjuvstyrka. Utmärkt temperatur- och lösningsmedelsbeständighet. Utmärkt vidhäftning på plaster och skum. Används för att sammanfoga material som är förhållandevis jämna, tunna och har låg kvarvarande stress
 • Innehåller ett fiberförstärkt häftämne, vilket är viktigt för att rullen ska förbli stabil i smalare bredder. Utformad för att klara av kortare exponering av temperaturer på upp till 232 °C. Den passar perfekt för att sammanfoga en lång rad likartade och olika material
 • Används för att sammanfoga material som är förhållandevis jämna, tunna och har låg kvarvarande stress
 • En tjockare version av 9482PC

3M™ transfertejp 9485PC är ett mycket starkt akrylhäftämne av typen 350 och har en 107 µm #62 plastöverdragen pappersliner.

3M™ transfertejp 9485PC har ett mycket starkt akrylhäftämne på en plastöverdragen pappersliner och passar perfekt för att sammanfoga plaster och skum samt material som är förhållandevis jämna, tunna och har låg kvarvarande stress. Transfertejpen passar perfekt för stansning med stålram och uppfyller UL-specifikationer. Transfertejpen är lätt att använda och har utmärkt hållfasthet, skjuvstyrka och temperatur- och kemikaliebeständighet. Den är tillverkad med ett fiberförstärkt häftämne, vilket är viktigt för att rullen ska förbli stabil i smalare bredder. Tejpen klarar dessutom av kortare exponering till temperaturer på upp till 232 °C. Den passar perfekt för att sammanfoga en lång rad likartade och olika material.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Totalbredd (metrisk) 1 220 mm, 19 mm
Total tejptjocklek utan liner (metrisk) 0,09 mm, 0,127 mm
Häftämnestyp Höghållfast akryl 300MP, Akryl med hög prestanda 350