Scotch® ATG Transfertejp 924

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Den utmärkta självhäftande universaltransfertejpen har en mängd tillämpningar. Tejpen har bra vidhäftning, god lösningsmedelsbeständighet och utmärkt UV-beständighet.

Du får bra vidhäftning, god lösningsmedelsbeständighet och utmärkt UV-beständighet.

Med ATG-tejpsystemet kan du applicera tejpen på ett kontrollerat sätt, och linern samlas upp av ATG-applikatorn. Tejpen fäster till en mängd olika kombinationer av substrat och material.

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Den utmärkta självhäftande universaltransfertejpen har en mängd tillämpningar. Tejpen har bra vidhäftning, god lösningsmedelsbeständighet och utmärkt UV-beständighet
  • Du får bra vidhäftning, god lösningsmedelsbeständighet och utmärkt UV-beständighet
  • Med ATG-tejpsystemet kan du applicera tejpen på ett kontrollerat sätt, och linern samlas upp av ATG-applikatorn. Tejpen fäster till en mängd olika kombinationer av substrat och material
  • Finns även som standardrulle 465
  • Lämnar inget kladd eller häftämnesrester och ingen lukt

Använd Scotch® ATG transfertejp 924 för olika kombinationer av substrat och material. Transfertejpen består av ett tryckkänsligt akrylhäftämne på en förtätad pappersliner med omvänd lindning och ska användas med en Scotch® ATG-applikator.

Använd Scotch® ATG transfertejp 924 med en Scotch® ATG-applikator. Transfertejpen består av ett tryckkänsligt akrylhäftämne på en förtätad pappersliner med omvänd lindning och kan appliceras på en mängd olika kombinationer av substrat och material. Den självhäftande universaltejpen har bra vidhäftning, god lösningsmedelsbeständighet och utmärkt UV-beständighet. Tejpen appliceras via ATG-systemet och fäster vid kontakt. Tejpen appliceras på ett kontrollerat sätt, och linern samlas upp av ATG-applikatorn. ATG-tejpsystemet är en kostnadseffektiv ersättning till nitar, klamrar, skruvar, bultar och flytande häftämne, och systemet är säkrare än smälthäftämne. Det är mångsidigt, bekvämt, snabbt och enkelt att använda.

Resurser

Relaterade produkter

Totalbredd (metrisk) 12 mm, 19 mm, 6 mm
Total tejptjocklek utan liner (metrisk) 0,05 mm
Häftämnestyp Akryl med hög vidhäftning 400

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist