3M™ Smältlim 3748

Produkter
  • Har utmärkt tålighet mot chockkyla för optimal långsiktig vidhäftning.
  • Den goda värmebeständigheten ger hållbarhet trots fluktuerande temperaturer.
  • De utmärkta elektriska egenskaperna gör produkten perfekt för elektriska tillämpningar.
  • Tack vare att det inte är korroderande behåller limmet både kvalitet och styrka under lång tid.
 Mer...
Se alla detaljer
Totalbredd (metrisk)
Overall_Width_Metric
Totallängd (metrisk)
Overall_Length_Metric
Visa alla produkter 
 Totalbredd (metrisk)  Totallängd (metrisk)
Alla produkter
Stäng

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer
  • Har utmärkt tålighet mot chockkyla för optimal långsiktig vidhäftning.
  • Den goda värmebeständigheten ger hållbarhet trots fluktuerande temperaturer.
  • De utmärkta elektriska egenskaperna gör produkten perfekt för elektriska tillämpningar.
  • Tack vare att det inte är korroderande behåller limmet både kvalitet och styrka under lång tid.
  • Den höga fläkstyrkan ger långsiktigt starka och tåliga fogar.

3M™ smältlim 3748 är ett tåligt och flexibelt smältlim med utmärkt tålighet för chockkyla som behåller optimal vidhäftning även i fluktuerande temperaturer. Detta smältlim är en 100 % solid termoplastsammansättning som ger utmärkt hållbarhet i en mängd olika tillämpningar.

Håll produktionen igång 3M™ smältlim 3762 har utformats för att fästa och täta snabbt och uppfylla kraven för produktion med hög volym, såsom packning, träbearbetning och montering. Detta innebär att lådor kan förpackas snabbare och att det fäster bra mot trä, kartong, wellpapp och andra fiberhaltiga underlag. Limmet har hög skjuvstyrka och låg fläkstyrka, vilket innebär att paketen förblir slutna och komponenter förblir fästa under de flesta förhållanden. Ekonomisk och säker 30 sekunders öppentid med 3 mm limsträng räcker till att placera och justera in delar och möjliggör ett högt tempo för paketering, träbearbetning och tillämpningar med fibermaterial. Vi tillverkar den här produkten med 100 % solid termoplastharts till våra 3M™ smältlimpistoler. Som en lågflygtig organisk förening (VOC), avger det här adhesivet minimal doft vid uppvärmning vilket underlättar en behaglig arbetsmiljö. Rekommenderade användningsområden Allmän förpackning Återanvändning Ompaketering av spånskivor Reklamskyltar Pärlspont Skyltar Träbearbetning Mässutställningar Skuminlägg Hantverk Sammanfogning av vaxade ytor Fördelar med smältlim Smältlimpistoler, som vanligtvis kallas för ”limpistoler”, är verktyg som används för att applicera smält termoplastlim och finns tillgänglig i varianter med lägre och högre temperatur. Limpistoler med låg temperatur använder sig av temperaturer på cirka 121 ºC (250 ºF) och kan vara användbara när du sammanfogar värmekänsliga material som elektronik, plast eller tyg. Högtemperaturpistoler har en temperatur på minst 193 ºC (380 ºF). Pistolen ger ett flöde av lim när en fast limstav matas in i värmeledaren där den smälter med hjälp av ett värmeelement med fast temperatur. Det smälta limmet matas sedan ut genom ett munstycke, antingen via tryckluft, en mekanisk utlösare eller via tryck direkt på staven. Munstyckena kan bytas ut för att applicera limmet på olika sätt.

Dokumentation