3M™ Smältlim 3738

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

100 % solitt lim för starka, pålitliga fogar.

Universallimmet kan sammanfoga många olika material.

Klarar av stora volymer tack vare hög appliceringstakt.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Säkerhetsdatablad (PDF, 0B)

Detaljer

Höjdpunkter
 • 100 % solitt lim för starka, pålitliga fogar
 • Universallimmet kan sammanfoga många olika material
 • Klarar av stora volymer tack vare hög appliceringstakt
 • Den utökade arbetstiden ger gott om tid för applicering, placering och justering
 • Dessa lim kan smältas på nytt efter vidhäftning, förutsatt att de utsätts för tillräckligt höga temperaturer

3M™ Smältlim 3738 ger starka, tillförlitliga fogar för långsiktig hållbarhet och utmärkt prestanda. Smältlimmet 3738 har utformats som ett 100 % solitt lim som uppfyller kraven i en mängd olika tillämpningar.

Ger en hållbarhet som du kan lita på Vi har utformat 3M™ smältlim 3748 för utmärkt tålighet för termisk chock och god värmebeständighet för att det ska kunna vara en pålitlig lösning i höga temperaturer utan att det lossnar eller deformeras. Vi har formulerat det här smältlimmet för utmärkta elektriska egenskaper vilket gör det perfekt för alla elektriska tillämpningar. En egenskap som gör 3M™ smältlim 3748 perfekt för elektroniska tillämpningar är att det inte är korroderande, vilket upprätthåller limmets kvalitet och styrka under lång tid. 3M™ smältlim 3748 har även hög fläkstyrka för långsiktigt starka och tåliga fogar. Den här produkten kan fästa till många olika underlag, särskilt material som i normala fall är mycket svåra att sammanfoga, som polypropylen och polyetylen. Rekommenderade användningsområden 3M™ smältlim 3748 kan användas inom många branscher, inklusive bilbranschen, konstruktion, möbler, skylttillverkning, konsumentprodukter, specialfordon, transporter, militär, detaljhandel, elektronik, träbearbetning och emballage. Rekommenderade användningsområden för den här produkten inkluderar: Elektronik Plast Trä Skum Tyg Kartong Värt att veta om smältlim Smältlim är 100 % solida termoplasthartser. Dessa adhesiv är utformade för att smälta igen efter sammanfogning om de utsätts för tillräckligt höga temperaturer. Fördelen med smältlim jämfört med mekaniska fästanordningar och tätningstejp är att det är i princip osynligt mellan ytor. Våra smältlim övergår till vätskor vid uppvärmning för att snabbt fylla i gap och väta limytan. När du applicerar smältlim till en yta svalnar de, stelnar och uppnår maximal sammanfogningsstyrka på bara sekunder. Tack vare den korta arbetstiden kan du flytta delar direkt efter appliceringen, vilket gör att du slipper använda klämmor eller liknande och extra torktider och tillförd energi. Överträffa dina förväntningar Upptäck fördelarna med 3M™ smältlim 3748 som har utformats för flexibilitet och

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

3M™ Smältlim 37383M™ Smältlim 3738
Behållarstorlek (metrisk) 10 kg, 5 kg
Form Flytande medel