3M™ Versaflo™ Tryckluftsmatat system i V-serien

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Modulärt utbud av tryckluftsmatade andningsskydd låter dig skräddarsy ditt system

3M™ Versaflo™ Regulator för nedkylning av luft V-100E: Kyl ner den tillförda luften med upp till 28 °C. Perfekt för användare som – utöver att de behöver skyddas mot partiklar, gaser och ångor eller en kombination av dessa – utsätts för höga temperaturer.

3M™ Versaflo™ Regulator för uppvärmning av luft V-200E: Värm upp den tillförda luften med upp till 28 °C. Perfekt för användare som – utöver att de behöver skyddas mot partiklar, gaser och ångor eller en kombination av dessa – utsätts för låga temperaturer.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 73KB)

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Modulärt utbud av tryckluftsmatade andningsskydd låter dig skräddarsy ditt system
 • 3M™ Versaflo™ Regulator för nedkylning av luft V-100E: Kyl ner den tillförda luften med upp till 28 °C. Perfekt för användare som – utöver att de behöver skyddas mot partiklar, gaser och ångor eller en kombination av dessa – utsätts för höga temperaturer
 • 3M™ Versaflo™ Regulator för uppvärmning av luft V-200E: Värm upp den tillförda luften med upp till 28 °C. Perfekt för användare som – utöver att de behöver skyddas mot partiklar, gaser och ångor eller en kombination av dessa – utsätts för låga temperaturer
 • 3M™ Versaflo™ Regulator V-500E: Balanserad regulator som har utformats för användning med andningsskydd. Idealisk för arbetare som behöver sprutpistol eller tryckluftsverktygsportar förutom att de kräver skydd mot partiklar, gaser och ångor eller kombinationsrisker
 • Tryckluftsmatade andningsskydd fungerar inte i slutna utrymmen, syrefattiga miljöer eller för rivning av asbest
 • Inbyggd varningsvisslinga som indikerar lågt luftflöde

3M™ Versaflo Tryckluftsmatat andningsskydd i V-serien är ett modulärt system som låter dig skräddarsy ditt tryckluftsmatade system efter dina behov, med möjlighet att göra ändringar i framtiden. 3M™ Tryckluftsmatade andningsskydd skyddar mot damm, dimma, rök, gaser eller ångor och kombinationsrisker, t.ex. sprayfärg. Tryckluftsmatade andningsskydd fungerar inte i slutna utrymmen, syrefattiga miljöer eller för asbestsanering.

3M™ Versaflo™ Tryckluftsmatade andningsskydd i V-serien skyddar mot damm, dimma, gaser och ångor, eller en kombination av dessa. Tryckluftsmatade andningsskydd ansluts till luft av andningsbar kvalitet från en kompressor, via en andningsslang. Perfekt för tillämpning inom användningsområden med låga varningsegenskaper (smak eller lukt). Tryckluften regleras till ett mjukt flöde och matas till användaren. Observera att tryckluftsmatade andningsskydd inte får användas i slutna utrymmen eller syrefattiga atmosfärer. Kontakta 3M för information om bärbara andningsapparater. 3M™ Versaflo™ V-serien är ett modulärt system som är kompatibelt med huvudtoppar i 3M™ Versaflo-serien. Det innebär att du har möjlighet att byta huvudtopp och huva beroende på det aktuella användningsområdet. 3M™ Versaflo™-regulatorerna V-100E och V-200E gör det möjligt att antingen kyla ner (V-100E) eller värma upp (V-200E) luften med så mycket som 28 °C. Det gör dessa regulatorer till ett bra val för användare som utsätts för obekvämt varma eller kalla temperaturer. 3M™ Versaflo Tryckluftsmatat andningsskydd V-500E är en balanserad regulator, som har utformats specifikt för användning med andningsskydd. Andningsskyddet säkerställer en jämn lufttillförsel. Det är utformat för att konsekvent leverera den luftflödesnivå som du har ställt in – från 170 l/min till 305 l/min. Det aktiva kolfiltret renar den tillförda luften på oljedimma, vattenångor eller obehagliga, giftfria lukter. Enheten kan även användas med 3M™ Aircare™ Filterenheter ACU-03 och ACU-04. Regulatorn har ett låsreglage som gör det möjligt att justera luftflödet efter dina önskemål, samt en integrerad varningsvissla som indikerar lågt luftflöde. En tillbehörsport gör att tryckluftsverktyg som färgpistoler kan anslutas till regulatorn utan att påverka luftflödet till huvudtoppen. Regulatorenheten kan fästas vid bältet så att det passar både höger- eller vänsterhänta användare. En vridbar bajonettkoppling gör att andningsslangen kan flyttas fritt till den mest bekväma positionen.

Resurser

Relaterade produkter

Kompatibel med 3M™ Supplied Air Systems, 3M™ Ventilmontering V-100, 3M™ Ventilmontering V-200
Produkttyp Tryckluftsdriven regulator, Trycköluftsmatat Reservdelar och Tlllbehör

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.