Bruksanvisningar

3M strävar efter att göra ditt jobb enklare genom att leverera tillförlitliga produkter av hög kvalitet som kompletteras med omfattande utbildning, dokumentation samt klinisk och teknisk support och kundsupport.

På vår dokumentationsportal kan du* enkelt hitta bruksanvisningar för produkter från 3M Health Care.

För vissa produkter finns det också ytterligare information, som försäkran om överensstämmelse och certifikat.

  • En bärbar dator mot vit bakgrund. Startsidan för Hitta bruksanvisningar för 3M visas på skärmen och det ligger ett Littmann-stetoskop bredvid den.

    Klicka på knappen nedan för att få tillgång till bruksanvisningar för 3M-produkter. Vår dokumentationsportal öppnas då i ett nytt webbläsarfönster.

    Du kan söka efter bruksanvisningar för en specifik produkt med hjälp av fritextsökning eller genom att bläddra i olika kategorier.

    Bruksanvisningar och annan dokumentation, som försäkran om överensstämmelse och certifikat, kan visas direkt eller laddas ner för framtida bruk.

    GÅ TILL HITTA BRUKSANVISNINGAR FÖR 3M 


Behöver du mer hjälp?

Vi hjälper dig! Kontakta vårt kundsupportteam om du vill veta mer.


  • *Informationen på webbplatsen Hitta bruksanvisningar är avsedd för vårdpersonal. Patienter ska rådgöra med sin vårdgivare om sina specifika medicinska tillstånd och behandlingar samt om den information som tillhandahålls på webbplatsen, inklusive risker och fördelar med olika produkter och tjänster som kan beskrivas på webbplatsen. All dokumentation kan komma att ändras, så använd alltid webbsidan Hitta bruksanvisningar för att hitta den senaste versionen vid varje given tidpunkt. Observera att en sökning på produktnummer inte nödvändigtvis leder fram till rätt version av bruksanvisningen för din specifika produkt. Bruksanvisningar som hittas på detta sätt ska endast användas i informationssyfte, och är inte avsedda att ersätta informationen på produktetiketter.