Säkerhet

Säkerhetsutrustning vid målning

Utrustad för idag. Redo för imorgon.

 • Den bästa säkerhetsutrustningen gör mer än att skydda - den driver framåt. Yrkesmålare har förlitat sig andnings- och ögonskydd från 3M i decennier i vetskapen om att 3M levererar en varaktig komfort och en prestanda som håller måttet inför yrkets utmaningar.


Säkerhetskategorier

 • Använd ett andningsskydd som är skräddarsytt för ditt arbete och miljö från vårt kompletta utbud av andningsskydd för engångsbruk och återanvändning.

 • Skydda dig från färgspill, stänk och skräp med vår glasögonsortiment med optimal komfort, stil och skydd.

 • Skydda dig från hörselrisker från elverktyg och buller med vårt kompletta utbud av komfortabla hörselskydd och hörselproppar.


Säkerhetsvideor


Säkerhet gör att du kan fortsätta jobba.

 • Om säkerhet

   Fråga vilken yrkesmänniska som helst och de kommer att berätta att säkerhetsprodukter är inte bara "tillbehör". De är väsentliga verktyg för att utföra jobbet på rätt sätt.

   Det beror på att säkerhet inte bara handlar om skydd. Det handlar om att ge dig möjlighet att göra ditt bästa idag och förbereda dig för att tackla nästa utmaning, vad den än månde vara.

   Det finns en anledning till varför proffsbyggare tror på 3M:s säkerhetsprodukter. Vårt engagemang för kvalitet och ständig produktförnyelse betyder att varje del av din personliga skyddsutrustning är utformad speciellt för branschproffsens behov. Vår utrustning ger dig den komfort du behöver för att jobba dag efter dag, jobb efter jobb, år efter år.

   Vad projektet än kräver ger våra produkter dig den styrka och det stöd som krävs för att prestera maximalt. Då blir inte bara ett toppenjobb utfört, utan då skapas kanske också en toppenkarriär.

   Och precis som du så är vi stolta över det vi skapar. Det är därför vi kommer att fortsätta att sträva emot att inte bara skapa utrustning som skyddar. Den driver framåt.


Säkerhet, nyheter & artiklar

Se alla artiklar
 • En checklista för perfekt förarbete

  Lite förarbete kan göra skillnaden mellan ett välgjort jobb och ett jobb som måste göras om.

  En checklista för perfekt förarbete
 • Såhär använder du maskeringstejp

  Steg-för-steg-instruktioner för användning av 3M™ Hand-Masker™-systemet för att maskera standardfönster, välvda fönster, badkarsinsatser och externa ytor.

  Såhär använder du maskeringstejp
 • Så här slipar du säkert

  Jobba säkert, se en lista av 3M™:s rekommendationer för säkerhetsprodukter.

  Så här slipar du säkert

Säkerhet, nyheter & artiklar

Se alla artiklar

Här köper du

3M produkter för yrkesmänniskor kan köpas i följande butiker

 • Sto