3M™ Fönsterfilm


3M uppfann fönsterfilm för över 50 år sedan. Vi har därefter tillbringat de senaste fem decennierna med att ytterligare utveckla och förbättra dem. Vi är världsledande inom teknik för lim och folie och förbättrar produkter som du ser varje dag – bärbara datorer, tv-apparater, mobiler och annat. Ge dina fönster högre värden med 3M Fönsterfilm.

 • När hyresgäster klagar på att rummen är för varma eller när du märker hur energikostnaderna skenar kan du använda 3M™ Fönsterfilm. Vår folie kan ge skydd mot olyckor, naturkatastrofer, inbrott, tryckvåg från bomber och flygande glasskärvor. De kan också ge fönstren högre isolervärden enligt byggnadsnormer.

  Bläddra bland fönsterfilm till företag

 • Vistas bekvämt i husets alla rum med 3M™ Fönsterfilm. Vare sig ditt problem är att det är för varmt eller bländar, möbler bleknar, säkerhet eller privatliv har vi en fönsterfilm som kan ge dig en trevligare hemmiljö.

  Bläddra bland fönsterfilm till hem


Var köper jag 3M™ Fönsterfilm.


När du kontaktar en behörig återförsäljare av 3M™ kommer de att göra sig en bild av dina behov, schemalägga ett rådgivande besök, rekommendera en eller flera produkter, mäta och diskutera installationslogistik.

Våra återförsäljare är auktoriserade av 3M att ge så bra service och installation som möjligt tills du blir nöjd. När du köper fönsterfilm från en behörig 3M™-återförsäljare är du garanterad att både folien och arbetet kommer direkt från 3M, så du kan handla helt trygg.

Hitta den lösning du har letat efter genom att kontakta en återförsäljare idag.

Frågor? Vi är här för att hjälpa dig!

Vår auktoriserade 3M™-återförsäljare svarar gärna på dina frågor om fönsterfilm, installationen och eventuella särskilda önskemål.


Fönsterfilm till företag

Rum med utsikt

Bäst av allt, det stöds av 3M.


När du väljer 3M™ Fönsterfilm kan du sova gott om natten. Vi har miljontals kvadratmeter 3M™ Fönsterfilm installerat över hela världen och står för våra produkter. Vi har bland de mest omfattande garantierna i branschen.

3M fick det första patentet på solskyddsfilm år 1966 och vår innovativa fönsterfilm har fungerat som skydd mot skadliga solstrålar under mer än 50 år. Låt innovationen från 3M göra jobbet åt dig. Välj 3M för fönstren för att slippa bekymmer.


 • Guldmärke för 50 års expertkunnande

  3M™ Fönsterfilm. Så speciell att du inte märker den ...

  Och det är själva poängen. 3M™ Fönsterfilm ger skydd mot solens irriterande effekter genom att reflektera bort upp till 97 % av de värmeproducerande IR-strålarna och upp till 99 % av skadliga UV-strålar. Du slipper varma lokaler, spara energi och skyddar både dyrbara människor och utrustning.

  Över 50 års erfarenhet..


Är du intresserad av att bli utbildad installatör?

Följ länken till ett kort online-formulär så kommer en försäljningsrepresentant att kontakta dig snart.

Kvinna som står bredvid en bil.

Komforten finns runt hörnet.

Är du intresserad av 3M Fönsterfilm för bilen? .
Ta en titt på vår hemsida för 3M Fordonswrap & skydd....

MER INFORMATION