Högre standard på arbetsplatsen

Högre standard på arbetsplatsen

Vi vet att du är stolt över din arbetsplats och dina produkter. 3M tejplösningar kan hjälpa dig att ytterligare förstärka känslan.

 • Inredning i tillverkningsindustrin

  Produktionsuppehåll

  När anläggningar har produktionsuppehåll, vare sig årligen eller säsongsvis finns det stora chanser att göra förändringar. Du vill vanligen fokusera på större ingrepp som att installera nya maskiner, göra nya driftsflöden eller underhålla maskiner. Tyvärr är det nödvändigt att markera upp nya golvlinjer så att de passar nya arbetsflöden. För att slippa ödsla dyrbar tid från dina huvudsysslor, använd tejp för snabb och smidig golvlinjemarkering.

 • Ledningen inspekterar

  Ledningen inspekterar

  Besök av ledningen i fabriken kan ibland vara stressande. De vill se rapporter över uppnådd produktionstid, dagar utan skador och kanske också processcheman. Den här typen av besök kräver noggranna förberedelser. För att ni ska kunna fokusera på det positiva och på personalen kan det vara viktigt att lokalerna ser bra ut. Lite fräsch tejp runt 5S-ytor, golv och linjer kan höja intrycket.

 • Kundbesök/granskning

  Kundbesök/granskning

  Att ta fram högpresterande produkter till sina kunder tycker de flesta är viktigt. Men hur ser det ut i fabriken? Genom små enkla grepp som att ersätta gamla markeringslinjer med markeringstejp på såväl ledningar som golv, kan du snabbt se till att besökarna får ett gott inryck och kan fokusera på varför de är där - dina produkter.


Rekommenderade produkter

 • 971
 • 471
 • 764

Relaterat innehåll