Golvsäkerhet

Golvsäkerhet

Det enkla steget till en säkrare fastighet

Visa produkter

3M Golvsäkerhet: Introduktion av 3M™ Safety-Walk Printbar Halkskyddstejp Vit

Ingenting är viktigare än säkerheten för dina gäster. Och nu finns det en produkt som gör 2x jobbet. 3M™ Safety-Walk™ Halkskyddstejp Standard och Formbar är certifierade för hög dragkraft av National Floor Safety Institute (NFSI).


Golvsäkerhet

 • Halkskyddstejper

  Trappor, stegar, ramper, gångvägar, maskinrum, kök, duschar och omklädningsrum är alla potentiella riskområden. Statistiken visar att golv som är hala för att de är våta eller oljiga kan vara särskilt olycksdrabbade.

  Många av dessa risker kan helt förebyggas med 3M Safety-Walk halkskyddstejp – en pålitlig halkskyddstejp för golv som är utformad för att hålla personalen säker och produktiv samtidigt som kostnaderna för ersättning och försäkringar sänks.

  Visa produktsortiment


 • Mattor

  Alla mattor inom produktserien 3M™ Nomad™ har en gemensam faktor. De är alla utformade för att skydda både personal och golv. Vare sig det gäller att hindra halkning och snubbling vid gångpassager eller att avlasta personalen vid arbetsstationen har 3M mattlösningar som passar många olika användningsområden och installationer.

  Visa produktsortiment


Utvalda videoklipp