Branscherkännanden

Branscherkännanden

3M Oral Care branscherkännanden


Vi på 3M Oral Care strävar efter att leverera praktiska och enkla lösningar och vill erbjuda den högsta möjliga standarden inom tandvård. På grund av detta engagemang i att förbättra tandvården, är vi stolta över att ha uppmärksammats av branschexperter.

 • Townie Choice Awards
  Townie Choice Awards

  I över ett årtionde har Townies röstat fram den mest omfattande listan över rekommenderade produkter och tjänster inom tandvård. Vinnarna anses vara de mest pålitliga och högst ansedda inom tandvård. Läs mer om Townie Choice Award.

 • The Dental Advisor Awards
  Utmärkelsen The Dental Advisor

  THE DENTAL ADVISOR adwards är en av de mest respekterade awards som har skapats för att utse kvalitetsprodukter och som tar hänsyn till klinisk och bevisbaserad forskning för att hedra de bästa. Läs mer om den här utmärkelsen.

 • The Anaheim Group
  The Anaheim Group

  Anaheim Group har publicerat sitt Innovation Index sedan 2002 och 3M Tandvård har legat i toppen sedan 2005. Resultaten, som baseras på nya produktgodkännanden och internationella och nationella patent i USA, publiceras i Anaheim Groups årliga utgåva av Dental Industry Review.


 • Support

  Har du frågor eller kommentarer kring vår webbplats eller våra produkter? Kontakta vår kundtjänst online eller via telefon

  Kontakta oss >

 • Så här köper du

  Vi levererar våra produkter genom auktoriserade distributörer. När du handlar hos dem skyddas du av vår säkra leverantörskedja.

  Läs mer >

 • Dentalprodukter

  Ditt jobb blir enklare med vårt stora produktsortiment

  Se vårt produktsortiment >

 • Procedurer

  3M Oral Care främjar munhälsa genom innovativa lösningar som hjälper tandvårdsspecialister att lyckas kliniskt, professionellt och personligen

  Läs mer >