Branscherkännanden

Branscherkännanden

3M Oral Care branscherkännanden


Vi på 3M Oral Care strävar efter att leverera praktiska och enkla lösningar och vill erbjuda den högsta möjliga standarden inom tandvård. På grund av detta engagemang i att förbättra tandvården, är vi stolta över att ha uppmärksammats av branschexperter.

 • Townie Choice Awards

  Townie Choice Awards

  I över ett årtionde har Townies röstat fram den mest omfattande listan över rekommenderade produkter och tjänster inom tandvård. Vinnarna anses vara de mest pålitliga och högst ansedda inom tandvård. Läs mer om Townie Choice Award.

 • The Dental Advisor Awards

  Utmärkelsen The Dental Advisor

  THE DENTAL ADVISOR adwards är en av de mest respekterade awards som har skapats för att utse kvalitetsprodukter och som tar hänsyn till klinisk och bevisbaserad forskning för att hedra de bästa. Läs mer om den här utmärkelsen.

 • The Anaheim Group

  The Anaheim Group

  Anaheim Group har publicerat sitt Innovation Index sedan 2002 och 3M Tandvård har legat i toppen sedan 2005. Resultaten, som baseras på nya produktgodkännanden och internationella och nationella patent i USA, publiceras i Anaheim Groups årliga utgåva av Dental Industry Review.


 • Support

  Har du frågor eller kommentarer kring vår webbplats eller våra produkter? Kontakta vår kundtjänst online eller via telefon

  Kontakta oss >

 • Så här köper du

  Vår produkter kan köpas genom auktoriserade återförsäljare. När du handlar hos våra auktoriserade och certifierade återförsäljare, får du en säker leverantörskedja.

  Läs mer >

 • Dentalprodukter

  Din vardag blir enklare med vårt stora produktsortiment

  Utforska vårt produktsortiment >

 • Procedurer

  3M Oral Care främjar munhälsan hela livet, genom våra innovativa lösningar som hjälper tandvårdsspecialister att lyckas kliniskt och professionellt.

  Läs mer >

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Ändra ort
Sverige - svenska