1. Sverige
Vi fokuserar på dem som arbetar i frontlinjen under COVID-19

Vi fokuserar på dem som arbetar i frontlinjen under COVID- 19

Vi gör vårt yttersta för att få fram personlig skyddsutrustning till vårdpersonal

LÄS MER
 • Effektiv integritet i världsklass

  3M:s sekretessfilter skyddar konfidentiell, känslig och privat information på bildskärmen från visuella hackers. Vårt sortiment omfattar sekretessfilter för stationära bildskärmar, bärbara datorer, surfplattor och smartphones.

  Effektiv integritet i världsklass
 • 3M Health Care Academy - för ett interaktivt lärande

  Besök vår hemsida för 3M Health Care Academy. Här kan du finna mer information om vårt erbjudande inom interaktiv eLearning.

  3M Health Care Academy - för ett interaktivt lärande 3M Health Care Academy - för ett interaktivt lärande
 • Hållbarhetsrapport, 3M Norden

  På 3M har vi satt upp en ambitiös, långsiktig strategi för hållbarhet. Vår intention är att använda vår passion och vårt vetenskapliga angreppssätt för att tackla utmaningar där vi kan göra störst skillnad. Utmaningar som är kritiska för vår planets hållbarhet, och för människorna som lever på den. Läs mer i vår rapport.

  Hållbarhetsrapport, 3M Norden
 • 3M-svar på Coronavirus (COVID-19)

  När Novel Coronavirus fortsätter att påverka människor globalt ökar 3M produktionen av produkter som hjälper till att skydda människor.

  3M-svar på Coronavirus (COVID-19) 3M-svar på Coronavirus (COVID-19)

Företagskunder

Visa alla produkter

Välj ett segment nedan och se hur idéer utvecklas till produkter och applikationer som hjäper till att lösa problem i hela världen.


Konsumenter

Produkter för konsumenter

Här hittar du våra produktområden. Klicka nedan för att läsa vidare.

Våra varumärken

Här hittar du några av våra varumärken som finns på den svenska marknaden. Klicka på bilderna för att komma till deras webbplatser.


Om 3M

 • 3M omnämns ofta som ett av världens mest kreativa företag. Med över 50 000 produkter i portföljen är vi en del av många miljoner människors vardag. I över hundra år har vi låtit våra innovationer och idéer föra oss in på områden som vi kanske inte alltid räknat med. Men det alla våra affärsområden har gemensamt är att vi alltid gör vardagen enklare. På arbetsplatsen, i sommarstugan, i konstruktionshallen eller 10 000 meter ovanför marken.