1. Våra produkter
14 Resultat 
 • Barriärer, krämer och lotioner
 • 14 Resultat 
  Fuktbarriärer, krämer och lotioner från 3M
  • Bekväm för den mest ömtåliga hud

   Hjälp till att skydda huden från att skadas vid inkontinens, hudskador relaterade till tejp, kroniska sår, diabetes och stomivård.


  • Inkontinensrelaterad dermatit (IAD)

   Inkontinensrelaterad dermatit (IAD)

    När patientens hud exponeras för urin och/eller avföring påverkar det huden negativt:

    Fukt gör också huden känsligare för friktion vilket kan leda till fuktrelaterade hudskador och hudnötningar. Urin kan också minska vävnadens tålighet mot friktion, slag eller tryck

    Om hudens pH-värde ändras kan det potentiellt medföra patogen påväxt

    Avföringsenzymer kan direkt skada huden

    Kombinationen av kemisk (vanlig tvål) och fysisk (tvätt) irritation leder till försämrad hudstatus

    För mer information om produktnyheten Cavilon Advanced Skinprotectant, klicka här


  Aktuella videoklipp


  • 3M Cavilon Antifungal Cream

   3M™ Cavilon™ barriärkräm

   Om barriärkräm behöver smörjas in ofta kräver det dyrbar personaltid. Cavilon barriärkräm ger ett hållbart och långvarigt skydd mot kroppsvätskor och fuktar huden. Färre appliceringar krävs vilket sparar tid och arbetsinsats. Dess unika polymerbaserade formula ger en andningsbar barriär för att hålla huden frisk hos patienter som riskerar hudskador från inkontinens. Den hjälper också huden att tåla självhäftande produkter. Krämen absorberas av huden, fyller inte underbyxor eller blöjor och tvättas inte av. Regelbunden användning av Cavilon barriärkräm på frisk hud kan hjälpa till att skydda från skador som orsakas av regelbunden exponering för urin och avföring, vilket ger större patientkomfort.

   Ta reda på mer om Barriärkrämen (pdf, 281,33 kB)


  • 3M Cavilon Antifungal Cream

   3M™ Cavilon™ Bathing and Clensing Wipes tvättservetter

   För daglig tvättning i sängen rekommenderar vi en förpackning Cavilon tvätt- och rengöringsservetter per patient och dag. Servetterna är en praktisk kombination av rengöring och hudkräm i en skonsam och snabbtorkande servett. Använd en servett för var och en av de åtta kroppszonerna och kasta den sedan. Spola inte ned den i toaletten. Cavilon tvätt- och rengöringsservetter kan användas vid rumstemperatur eller värmas i en mikrovågsugn (se uppvärmningsinstruktioner på förpackningen).


  • 3M Cavilon, krämer och lotioner

   3M™ Cavilon™Continence Care Wipes, tvättservetter för inkontinensvård

   Vid rengöring av huden efter varje inkontinensepisod rekommenderar vi Cavilon tvättservetter för inkontinensvård. Servetterna erbjuder både rengöring, återfuktning och skydd av huden. Detta gör det enkelt att implementera de viktigaste elementen för ett lyckat förebyggande program mot inkontinensrelaterad dermatit (IAD). Om det krävs ytterligare skydd så är Cavilon tvättservetter för inkontinensvård kompatibla med långtidsverkande 3M™ Cavilon™ barriärkräm och 3M™ Cavilon™ No Sting barriärfilm.
    


  Visning 1-14 av 14 liknande produkter
  Jämför upp till tre produkter:
  Jämför