Varför 3M?

 • Globalt märke, lokal support

  3M är ett kvalitetsmärke med världsomspännande förtroende och verksamhet. Vi har även lokala säljteam och teknisk support tillgängligt för våra certifierade foliemontörer. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro. Många av världens främsta märken visar sitt förtroende genom att använda 3M-produkter varje dag. Och så kan du förstås känna dig trygg tack vare 3M:s garanti som träder ikraft om något skulle gå fel utan att du begår något misstag.

 • Varaktig prestanda

  En 3M-produkt som har monterats på korrekt sätt av en av våra 3M-godkända foliemontörer ska ha en livslängd som motsvarar deras tålighetsklass och materialgaranti. Detta beror dock i hög grad på kvaliteten på den underliggande lackerade ytan, och även på typ av film, dekor och fordon. Fordonets lackering måste vara i gott skick. Eventuell rost, sprickor eller skadade ytor kan påverka folieringens prestanda. Rådfråga foliemontören innan appliceringen av om du är tveksam.

 • Grundat på innovation

  3M är i grunden ett vetenskapsbaserat företag. 3M har många års erfarenhet inom utveckling av fordonsanpassnings- och skyddsprodukter och ser till att du får tillgång till den senaste tekniken och den bästa kvaliteten. Bland annat har vi uppfunnit självhäftningsfunktioner som Controltac, som gör att grafiken kan omplaceras, och Comply, för bubbelfri applicering.

 • Produktbredd

  Vi tillverkar tusentals uppfinningsrika produkter, och vi är marknadsledande inom allt från hälsovård och trafiksäkerhet till kontorsmaterial, slipmedel och fästmaterial. Vår framgång bygger på vår kapacitet att använda våra produkter – ofta flera i kombination med varandra – för att uppfylla ett oändligt antal kundbehov ute i verkligheten. Din lack kan till exempel prepareras med branschledande 3M-produkter, skyddas med 3M VentureShield för att slutligen vårdas och underhållas med bilvårdsprodukter från 3M. Allt detta är givetvis möjligt tack vare 3M:s personal och deras unika strävan att göra livet enklare och bättre för människor i hela världen.

 • Hållbarhet

  3M:s hållbarhetsstrategi omfattar en strävan efter kundnöjdhet och kommersiell framgång inom ramen för miljömässiga såväl som samhälleliga och ekonomiska värden. Mer detaljerad information om hur 3M i sin helhet omfamnar principerna för hållbar utveckling och vad vi gör för att uppfylla dessa finns att läsa i

Hitta en godkänd foliemontör nära dig
Hitta en 3M-utbildad och godkänd foliemontör nära dig.