Varför 3M-certifierade foliemontörer?

  • Tack vare utbildning i våra strikta krav kan våra certifierade och godkända foliemontörer förbereda och applicera våra produkter helt enligt dina önskemål. Alla våra foliemontörer är certifierade för bästa affärspolicy, teknisk färdighet och kunskap, och utbildade för att klara 3M:s höga kvalitetskrav, och detta märks på slutresultatet: en kvalitetsmontering med lång hållbarhet.

    Vi har specialutbildade och godkända foliemontörer på många orter, så du behöver aldrig resa långt för att hitta en betrodd foliemontör med stor erfarenhet i att arbeta med produkter från 3M. Som 3M-certifierade foliemontörer ligger de alltid i framkant när det gäller kunskap om 3M-produktlanseringar och fortbildning, utveckling och teknisk support från vårt 3M-center.

    Genom att välja en 3M-certifierad foliemontör kan du även känna dig trygg eftersom det inkluderar en garanti om något skulle gå fel. Vi på 3M står för våra produkter. Fråga din 3M-certifierade foliemontör om du vill ha mer information om garantin för dina 3M-produkter.

Hitta en godkänd foliemontör nära dig
Hitta en 3M-utbildad och godkänd foliemontör nära dig.