Varför lackera?
När du kan foliera.

Tryckt fordonswrap

 • Varför inte skapa en helt unik design för din bil? Du kan foliera bilen med vilken design som helst. Skräddarsydd bilgrafik från 3M kan även användas för att göra reklam för ditt företag. Det första intrycket är särskilt viktigt när du konkurrerar om kunder. Hur går det till? Fordonswrap från 3M är en vinylfilm på vilken din egen grafik trycks med storformatsskrivare som gör det möjlig för dig att med full frihet skräddarsy din fordonsdekor. Folien monteras sedan på din bil av experter så att du får en sömlös, iögonfallande fodonsgrafik.
 • Specialdesignad folie – Det är du som bestämmer

  Tryckt grafik på din bil, skåpbil eller lastbil gör att du sticker ut från mängden

   

  • Tryckt folie från 3M är som en målarduk där du kan uttrycka dig fritt.
  • Oavsett om det handlar om din privata bil, firmans skåpbil, eller en hel fordonspark så har 3M en kvalitetsfilm som uppfyller dina önskemål.
  • Våra utbildade, 3M-godkända foliemontörer hjälper dig att skapa en helfoliering helt efter dina behov. Deras tjänster inkluderar såväl design som passform och färgmatchning.
  • Helfolieringsprodukter från 3M har olika garantinivåer som gör att du kan känna dig trygg

   

  För ytterligare information kan du kontakta din närmaste godkända foliemontör.

 • Bilparksfoliering – Visa upp ditt företag ute på vägarna

  Det blir allt vanligare att företag använder helfoliering för att sända ut sitt budskap och dra nytta av detta för reklam och varumärkesprofilering. Öka din omsättning genom att använda företagets bilar som annonstavlor. Dina bilar kan ge affärerna en extra skjuts. Helfolieringsprodukter från 3M har använts i decennier för att sätta reklam och varumärken på företagsbilar i hela världen. 3M har många års erfarenhet i att utveckla bilgrafikprodukter, så du kan räkna med att alltid få bästa möjliga utförande och service från våra godkända foliemontörer.
Hitta en godkänd foliemontör nära dig
Hitta en 3M-utbildad och godkänd foliemontör nära dig.