Varför lackera?
När du kan foliera.

Helfoliering

 • Lackera inte ditt fordon, foliera istället med wrapfolier från 3M. Vi har ett brett utbud av wrapfolier för helfoliering i olika färger och texturer så att du kan byta utseendet på ditt fordon när du vill.


  • Byt färg på din bil. Det går snabbt och är kostnadseffektivt, och du behöver inte lackera om bilen.
  • Helfoliering är inte definitiv. Om du vill kan du senare återgå till hur bilen såg ut tidigare.
  • Folien kan även skydda originallacken mot solljus och lätt skavning.
  • Om du inte vill foliera hela bilen kan du personanpassa den genom att endast foliera backspeglarna, grillen eller taket.

   

   

  Våra 3M-utbildade och godkända foliemontörer ser till att folien ser lika bra ut som originallacken. Mer information om folier från 3M.

 • Varför inte en specialdesignad variant?

  Du är unik, så varför skulle inte din fordon kunna vara det? Med tryckbara folier från 3M kan du köra iväg med tigerränder eller din favorittavla på ditt fordon, eller med ett tryck som du själv designat. Våra 3M-utbildade och godkända foliemontörer hjälper dig att skapa uttrycksfull grafik som är utformad särskilt för dig.

  3M-tryckta wrapfolier kan även användas för att göra reklam för ditt företag och öka dina chanser att få nya kunder. Helfoliering av fordon är ett utmärkt sätt att göra ditt företag och dina tjänster synligare för potentiella kunder samt förbättra företagets image när du är ute och kör. Mer information om specialryckta wrapfolier från 3M.

   

Hitta en godkänd foliemontör nära dig
Hitta en 3M-utbildad och godkänd foliemontör nära dig.