När säkerheten står på spel är det viktigt att filterbytet sker på rätt sätt

När säkerheten står på spel är det viktigt att filterbytet sker på rätt sätt

VISA ALLA PRODUKTER

3M™ Filter mot gas och ånga med filterindikator i 6000i-serien

Vi är stolta att kunna presentera 3M™ Filter mot gas och ånga med filterindikatorteknik. Dessa innovativa och lättanvända filter som är unika för 3M har en filterindikator som gör det enkelt att avgöra när filtret ska bytas ut i lämpliga miljöer.*

 • Enkelt indikatorfält
  Enkelt indikatorfält

  I lämpliga miljöer* hjälper en indikator användaren att avgöra när filtret ska bytas ut. En självhäftande etikett skyddar indikatorn mot översprutning och smuts.

  Se hur det fungerar (video) >

 • Optimera filteranvändningen
  Optimera filteranvändningen

  I stället för att ha samma utbytesschema för alla användare kan du använda indikatorn i lämpliga miljöer för att byta ut filtren utifrån individuella arbetstimmar, exponeringsnivåer, andningsmönster och miljöförhållanden.

 • Tillförlitliga skydd
  Tillförlitliga skydd

  3M:s filterindikator kan fungera som ett komplement till ditt befintliga utbytesschema eller helt ersätta dina nuvarande rutiner.

  Är filterindikatorn lämplig för min miljö? >


 • Använda filterindikatorn

  3M:s filterindikator kan användas som komplement till, eller helt ersätta, ditt nuvarande filterutbytesschema. Du byter filtret enligt det schemalagda intervallet eller när filerindikatorn anger det, beroende på vilket som sker först. I vissa fall kan du använda filterindikatorn som primär metod för att avgöra när filtret ska bytas ut och helt ersätta ditt nuvarande utbytesschema. Så här gör du för att se om 3M:s filterindikator kan användas som primär metod för att avgöra när filterbyte ska ske:


*Se bruksanvisningarna för 6000i-serien eller programvara för filterindikator för att avgöra om dessa filter är lämpliga för din arbetsmiljö.


Videoklipp


Produktinformation