1. 3M Sverige
 2. 3M Säkerhet
 3. Hörselkåpor med Bluetooth® MultiPoint
3M Säkerhet

Hörselkåpor med Bluetooth® MultiPoint tekniken

3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI är hörselkåpor med bullerdämpande mikrofon och den allra senaste Bluetooth MultiPoint tekniken.

Det gör att du trådlöst kan ansluta en eller två mobiltelefoner till dina hörselkåpor för att kunna prata i telefon i bullriga miljöer utan att avbryta ditt arbete.

KONTAKTA 3M


Egenskaper

 • Bluetooth® MultiPoint
  Bluetooth® MultiPoint

  För anslutning av en eller två enheter för samtal och streaming.

 • Bullerdämpande talmikrofon
  Bullerdämpande talmikrofon

  Den bullerdämpande talmikrofonen är unik och dess bullerdämpande egenskaper är viktiga för att du ska kunna prata i telefon i bullriga miljöer. Ditt tal förstärks medan buller runt omkring dig stängs ute.

 • Medhörningsfunktion
  Medhörningsfunktion

  Mikrofonerna på utsidan av hörselkåporna fångar upp ljud omkring dig. Ljudet analyseras elektroniskt och starka ljud dämpas automatiskt till max 82 dB. Du skadar inte hörseln samtidigt som tal sorteras ut och du kan höra kollegor som pratar i din närhet.

 • Inbyggd FM-radio
  Inbyggd FM-radio

  I WS ALERT XPI kan du även lyssna på FM-radio med riktigt bra mottagningskvalitet.


Längre batteritid

Trots alla nya funtioner i WS ALERT XPI är batteritiden längre än tidigare hörselkåpor med Bluetooth. Batteritiden vid streaming och telefonsamtal via Bluetooth har ökat från 24 timmar till 73 timmar.

Enkelt att hitta din favoritstation

När du söker stationer på en FM-radio är det ibland svårt att veta om du har hittat den station du letar efter. I WS ALERT XPI är det lätt eftersom en guideröst talar om för dig vilken frekvens du är på när du hittar en station.

Senaste versionen Bluetooth

WS ALERT XPI har den senaste versionen Bluetooth 4.2. Den ger bästa möjliga kompatibilitet med marknadens mobiltelefoner och flera nya funktioner för samtal och streaming.

Streaming av musik

Vid streaming av musik behöver du inte längre knappa på telefonen för att styra musiken du lyssnar på. Med Bluetooth-knappen på WS ALERT XPI styr du Play, Pause och Skip.

Enklare med Push To Listen

Med den nya Push To Listen funtionen väljer du när medhörningsfunktionen ska vara aktiv. Med ett dubbeltryck på ON-knappen aktiverar du enkelt medhörningsfunktionen när du behöver prata med någon kollega.

Förbättrad bullerreducering

Den nya uppdaterade mjukvaren som styr bullerreduceringen förbättrar ytterligare kvaliteten på ditt samtal.

Flera olika modeller

WS ALERT XPI finns tillgänglig både med hjässbygel och för montage på hjälm. Båda versionerna finns även sampackade med laddningsbara batterier och laddare.

Omdömen från använadare

Freddy Naslund


“Innan jag började använda hörselkåporna med Bluetooth flöt inte jobbet på så smidigt. Jag tvingades avbryta jobbet varje gång telefonen ringde. Nu kan jag prata handsfree i telefon och jobba samtidigt. Jag kan absolut rekommendera WS ALERT XPI till alla som arbetar med sina händer.”


Freddy Näslund, hantverkare

Martin Lindahl


“Jag har två mobiler med mig till jobbet: en för jobb och en privat mobil. Med dessa kåpor kan jag koppla upp mig till bägge telefonerna. Jag får många telefonsamtal och nu kan jag jobba hela tiden utan att bli avbruten. Jag rekommenderar dem gärna till alla som jobbar i bullriga miljöer.”


Martin Lindahl, maskinförare


“Jag har på mig mina hörselskydd hela dagarna, men nu kan jag alltid ringa min chef och mina kollegor om jag behöver hjälp från någon. Jag jobbar ofta ensam så jag har blivit helt beroende av FM-radion och av att streama musik från min mobil.”


Erik Larsson, lantbrukare


Bluetooth® MultiPointDu kan via Bluetooth MultiPoint ansluta en eller två mobiltelefoner till din WS ALERT XPI.

 • Bluetooth® MultiPoint


  Phone + phone (cell phone and/or DECT phone)
  Pratar du i den ena telefonen och det ringer på den andra blir du uppmärksammad på att ett annat samtal väntar.
  Streamar du musik på ena telefonen så stängs musiken automatiskt av om det ringer på den andra telefonen.