3M™ Fläktassisterat andningsskydd, PF-602E+

  • Artikelnummer PF-602E+
  • 3M ID 7100293325

Slitstarkt och prisvärt fläktassisterat andningsskydd

Kompatibel med 3M™ DT-seriens filter och specifika 3M™ Versaflo™ Huvudtoppar

Automatisk övervakning kontrollerar att enheten fungerar som den ska, varnar användaren för låg batterinivå och kompenserar för förändringar i filtermotståndet (dvs. när filtret laddas med partiklar)

Visa fler detaljer
Fastsättningstyp Monteras på bältet
Produkttyp Batteridriven luftturboenhet
Skyddstyp Andningsskydd

Detaljer

Höjdpunkter
  • Slitstarkt och prisvärt fläktassisterat andningsskydd
  • Kompatibel med 3M™ DT-seriens filter och specifika 3M™ Versaflo™ Huvudtoppar
  • Automatisk övervakning kontrollerar att enheten fungerar som den ska, varnar användaren för låg batterinivå och kompenserar för förändringar i filtermotståndet (dvs. när filtret laddas med partiklar)
  • Slitstark design lämplig för rengöring med dusch/vattensprej
  • Integrerat batteri och enkel enknappsfunktion

3M™ Fläktassisterat andningsskydd PF-602E+ är ett prisvärt och slitstarkt andningsskydd som är konstruerat för användning i tuffa miljöer.

Använd 3M™ Fläktassisterat andningsskydd PF-602E+ som är ett hållbart och prisvärt fläktassisterat andningsskydd. Luftflödesindikator PF-972 ingår. 3M™ PF-602E+ fläktenhet har en automatisk övervakningsfunktion som kontrollerar att enheten fungerar korrekt, varnar användaren för låg batterinivå och kompenserar för ändringar i filtermotståndet (dvs. när filtret fylls med partiklar). Den är designad för att vara kompatibel med löst sittande 3M™ Versaflo™ S-seriens huvudtoppar S-655, S-657, S-757 och S-855E; 3M™Versaflo™ M-200, M-300 och M-400 utbud av hjälmar, hjälm i huva FH-51; tättslutande 3M™ FF-300 och 3M™ FF-600 helmasker och 3M™ DT-serien av filter. Enheten har IP 65-klassning med saneringsproppar monterade på filter och slangutgångar, vilket gör den lämplig för rengöring genom dusch/vattensprej. Det integrerade batteriet är säkert inneslutet i fläktenhetens hölje och är uppladdningsbart i enheten.

Specifikationer

Resurser

Relaterade Produkter