1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Hälsovård
 4. Sterilisering och övervakning
 5. Kemiska indikatorremsor
 6. 3M™ Attest™ Tri-Metric kemisk indikator för förångad väteperoxid, 1348E, 250 st./påse, 4 påsar/kartong

3M™ Attest™ Tri-Metric kemisk indikator för förångad väteperoxid, 1348E, 250 st./påse, 4 påsar/kartong

 • 3M ID 7100227990
 • UPC 00707387788018

Den första FDA-godkända kemiska indikatorn för VH2O2-sterilisering som kategoriseras av FDA som en multivariabel indikator för kemisk ångsterilisering som oberoende övervakar tre kritiska variabler.

Detekterar misslyckade VH2O2-steriliseringscykler mer exakt än andra kemiska indikatorer som har testats.*

Mest stabil färg av alla kemiska indikatorer för VH2O2 som har testats* – ändrar inte färg i omgivande ljus före sterilisering.

Visa fler detaljer
Totalbredd (metrisk) 1,9 cm
Steriliseringsmetod Väteperoxid
Totallängd (metrisk) 10,2 cm

Detaljer

Höjdpunkter
 • Den första FDA-godkända kemiska indikatorn för VH2O2-sterilisering som kategoriseras av FDA som en multivariabel indikator för kemisk ångsterilisering som oberoende övervakar tre kritiska variabler
 • Detekterar misslyckade VH2O2-steriliseringscykler mer exakt än andra kemiska indikatorer som har testats.*
 • Mest stabil färg av alla kemiska indikatorer för VH2O2 som har testats* – ändrar inte färg i omgivande ljus före sterilisering
 • Konsekvent färgändring från blå till rosa på alla kemiska indikatorer från 3M för vaporiserad väteperoxid
 • Patentskyddad skyddsfilm förhindrar att bläck fläckar ner kirurgiska instrument
 • Lätt att avläsa godkända och underkända zoner
 • * Konkurrerande kemiska indikatorer för VH2O2 av typ 1 och typ 4

3M™ Attest™ Tri-Metric kemisk indikatorremsa 1348/1348E verifierar de angivna värdena för de tre viktiga parametrarna exponeringstid, temperatur och mängd förångad väteperoxid som har uppnåtts i en förpackning eller inneslutningsanordning (dvs. emballerade brickor, hårda containrar, steriliseringspåsar och andra typer av förpackningar) och/eller på en viss plats inom en fylld eller en tom kammare. Vid exponering för förångad väteperoxid förändras färgen på den belagda indikatorremsan gradvis från blå till rosa längs remsan. Den gradvisa förändringen från blå till rosa längs remsan är synlig genom ett fönster med markerade “REJECT” (UNDERKÄNN) och “ACCEPT” (GODKÄNN). Förändringsgraden beror på exponeringstid, temperatur och mängden förångad väteperoxid.

3M™ Attest™ Tri-Metric kemisk indikatorremsa 1348/1348E är en Typ 4-indikator kategoriserad av ISO 11140-1:2014. 3M™ Attest™ Tri-Metric 1348/1348E CI är den första och hittills enda kemiska indikatorn i FDA:s nyinrättade kategori för multivariabla indikatorer för kemisk ångsterilisering, eftersom den oberoende verifierar att de angivna värdena för de tre viktiga parametrarna exponeringstid, temperatur och koncentration av förångad väteperoxid har uppfyllts.

Föreslagna användningsområden
 • För användning som intern förpackningsövervakare i steriliseringsapparater med förångad väteperoxid. För mer information, se bruksanvisningen

Specifikationer

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.