1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Personlig skyddsutrustning
 4. Andningsskydd
 5. Återanvändbara andningsskydd
 6. Helmasker
 7. 3M™ Scott™ Vision 3 Helmask för övertryck 2003578, bandställ i polyesternät, M, 1 st/förpackning

3M™ Scott™ Vision 3 Helmask för övertryck 2003578, bandställ i polyesternät, M, 1 st/förpackning

 • 3M ID XP100100716

Helmasker för övertryck med en flexibel yttermask av flytande silikongummi och innermask av TPE-material

Utformat för användning med hela sortimentet av 3M™ Scott™ andningsapparater

Det välvda visiret ger ett utmärkt panoramasynfält

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Helmasker för övertryck med en flexibel yttermask av flytande silikongummi och innermask av TPE-material
 • Utformat för användning med hela sortimentet av 3M™ Scott™ andningsapparater
 • Det välvda visiret ger ett utmärkt panoramasynfält
 • Användaren kan bära integrerade glasögon utan att helmaskens tätning påverkas

3M™ Scott™ Vision 3 helmasker för övertryck har en yttermask av flytande silikongummi med flexibel tätning och innermask av TPE-material. När de används med 3M™ Scott™ andningsapparater så ger de andningsskydd i direkt livshotande och hälsovådliga (IDLH) miljöer.

Vision 3 helmasker är utformade för att användas med andningsapparater i 3M Scott-serien, från SCBA för professionella brandkårer till luftslang- och evakueringsapparater. Det välvda visiret ger ett utmärkt panoramasynfält och är gjort av rep- och slagtåligt polykarbonat med en reptålig beläggning. Användaren kan bära integrerade glasögon utan att helmaskens tätning påverkas. Helmasken har en vänster bajonettanslutning för den andningsstyrda ventilen. Masken har ett talmembran för obehindrad talöverföring och en utandningsventil för övertryck. Lågt andningsmotstånd gör att du kan andas normalt vid användning i övertrycksläge. CE-märkt i enlighet med EN 136:1998 klass III. CE-märkt i enlighet med EN 137:2006 typ II när det används tillsammans med godkänd 3M Scott SCBA. CE-märkt i enlighet med EN 14593-1 när det används med 3M™ Scott™ utrustning . AS1716/NZ.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.