1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Etiketter
 4. Etikettmaterial
 5. Lasermärkning
 6. 3M™ Etikettmaterial för värmeöverföring 3690E+, vitt, 305 mm x 500 m, 0,05 mm

3M™ Etikettmaterial för värmeöverföring 3690E+, vitt, 305 mm x 500 m, 0,05 mm

3M ID 7100174272
 • Etiketter med skyddande överlaminering
 • Mångsidiga material som har mångsidig användning
 • Godkänt av UL och cUL
 • Högre temperaturbeständighet än tvåkomponentsepoxilim
 Mer...
Se alla detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer
 • Etiketter med skyddande överlaminering
 • Mångsidiga material som har mångsidig användning
 • Godkänt av UL och cUL
 • Högre temperaturbeständighet än tvåkomponentsepoxilim

Våra 3M™ Etikettmaterial för värmeöverföring är mångsidiga och hållbara etikettserier. De har utmärkt termisk stabilitet och fuktbeständighet för krävande användning, t.ex. streckkodsetiketter. Limmet på flera av etiketterna möjliggör bra tydlighet och bra initial vidhäftning vilket förbättrar den färdiga etiketten.

Med många olika etikettmaterial kan användaren hitta den produkt som passar deras behov. Från streckkodsetiketter och klassningsskyltar, till namnskyltar och hållbara varor – våra 3M™ Etikettmaterial för värmeöverföring klarar testet. 3M™ Etikettmaterial för värmeöverföring är tillverkade av ett hållbart material med hög prestanda som erbjuder termisk stabilitet och fuktbeständighet. Överlacket klarar olika slags bläck och kvalitetslimmet ger utmärkt vidhäftning mot olika underlag. Rekommenderade applikationer Streckkodsetiketter Spårningsetiketter Serienummer Variabel datautskrift Märkes- och instruktionsetiketter, varningsetiketter Ytskydd och maskering Överlaminering 3M är idag den främsta leverantören globalt inom branschen för hållbara etikettlösningar. Med material och tjänster från 3M kan du och dina kunder presentera de bästa bilderna, produkterna och kvaliteten medan vi gör marknadslösningar från design till produktion. Vi gör detta genom att samarbeta med branschledare för att med bästa möjliga teknik ta fram innovativa lösningar till olika slags utskriftsmetod, underlag och bläcksystem.