3M™ PELTOR™ Tactical-hörselpropp TEP-200 EU

  • 3M ID 7100141803
  • UPC 00093045938261

Uppladdningsbara elektroniska hörselproppar som bidrar till att reducera buller

Intuitiv enknappsfunktion slår på och av enheten, samt väljer hög eller normal volyminställning

Litiumjonbatteriet ger upp till 16 timmars kontinuerlig drift

Visa fler detaljer
Produkttyp Öronsnäcka

Detaljer

Höjdpunkter
  • Uppladdningsbara elektroniska hörselproppar som bidrar till att reducera buller
  • Intuitiv enknappsfunktion slår på och av enheten, samt väljer hög eller normal volyminställning
  • Litiumjonbatteriet ger upp till 16 timmars kontinuerlig drift
  • Bärbart laddningsetui som drivs av 3 alkaliska AA-batterier eller via USB-port (mikro B)
  • Tactical-hörselproppar och portabel laddningsstation (med hölje och USB-portar stängda) har IP-klass IP67 och är vattenresistenta (tål nedsänkning i vatten till 1 meters djup under 30 minuter)

3M™ PELTOR™ Tactical Hörselproppar har nivåberoende funktion och enkel styrning med en knapp för ström och volym. Våra hörselproppar har ett litiumjonbatteri som ger upp till 16 timmars kontinuerlig användning, och kitet innehåller ett laddningsetui som kan användas med 3 alkaliska AA-batterier eller en USB-port.

3M™ PELTOR™ Tactical Hörselproppar skyddar din hörsel och förbättrar situationsmedvetenheten och kommunikationen i tuffa situationer. De har en inbyggd nivåberoende funktion som hjälper till att förbättra situationsmedvetenhet. De svarta hörselpropparna har en enkel enknappsfunktion som styr enhetens ström och justerar volymen. Litiumjonbatteriet ger upp till 16 timmars kontinuerlig användning, och kitet innehåller ett laddningsetui som kan användas med 3 alkaliska AA-batterier eller en USB-port. Kitet är kompatibelt med: 370-TEPL-25 3M™ UltraFit™ Eartips, Large, (SNR 32 dB) 370-TEPM-25 3M™ UltraFit™ Eartips, Medium, (SNR 32 dB) 370-TEPS-25 3M™ UltraFit™ Eartips, Small, (SNR 32 dB) PELTIP5-01 3M™ Torque™ Eartips, (SNR 38 dB) CCC-GRM-25 3M™ PELTOR™ Eartips (SNR 36 dB)

Föreslagna användningsområden
  • Försvar och polis

Specifikationer

Resurser

Relaterade Produkter