1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Lim, tätningsmedel och fyllmedel
 4. Konstruktionslim
 5. Tvåkomponentslim
 6. 3M™ Scotch-Weld™ Epoxi Konstruktionslim DP100 Plus, Klar, 48,5 ml, 12 st/fp

3M™ Scotch-Weld™ Epoxi Konstruktionslim DP100 Plus, Klar, 48,5 ml, 12 st/fp

Kundens artikelnummer DP100PLUS483M ID 7100148750
 • Tack vare limmets flexibilitet får du en stark och permanent fog även när det utsätts för vibrationer och stötar.
 • Har en arbetstid på fyra minuter med hanteringsstyrka efter 20 minuter vid rumstemperatur.
 • Utmärkt skjuv- och fläkstyrka.
 • Flexibel efter härdning, vilket gör produkten perfekt för fogning av flera olika material.
 Mer...
Se alla detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer
 • Tack vare limmets flexibilitet får du en stark och permanent fog även när det utsätts för vibrationer och stötar.
 • Har en arbetstid på fyra minuter med hanteringsstyrka efter 20 minuter vid rumstemperatur.
 • Utmärkt skjuv- och fläkstyrka.
 • Flexibel efter härdning, vilket gör produkten perfekt för fogning av flera olika material.
 • Flexibel när den härdas, vilket gör det till ett bra val för limning av olika ytor

Foga metaller, keramik, glas och andra olika ytor med 3M™ Scotch-Weld™ epoxilim DP100 plus. Vårt transparenta epoxilim med hög skjuvstyrka för statisk belastning är både snabbstelnande och flexibelt för att hantera alla förhållanden. Det är utformat för att dras ihop och expandera efter omständigheterna.

När du använder ett lim i Duo-Pak-storlek (DP) kan du använda 3M:s dispenseringsutrustning som gör det enkelt att mäta, blanda och fördela noga. Ger en stark och permanent fog även vid vibrationer och stötar Det finns inget mer mångsidigt konstruktionsepoxi än 3M™ Scotch-Weld™ epoxilim DP100 Plus. Produkten kan användas på en mängd olika underlag, som metall, keramik glas, trä och många olika plaster. Tack vare att den är lättflytande är den både självutjämnande och enkel att applicera, vilket gör den perfekt för ifyllning och gjutning. Produkten har hög skjuv- och fläkstyrka samt stöttålighet. Detta, i kombination med flexibiliteten, gör den perfekt för en mängd olika tillämpningar inom transport, specialfordon, elarbete, industri, sportutrustning, bygg och konsumentprodukter. Rekommenderade användningsområden Sammanfogar glas till metall Fäster smycken och andra föremål där utseendet är extra viktigt Sammanfogar många olika plaster Allmänna fästtillämpningar inom varierande industriområden Epoxi med fem minuter öppentid för justeringar Snabbt gjutmedel perfekt för tillämpningar med temperaturvariationer Går att arbeta med i fem minuter och stelnar efter 20 minuter Blandningsförhållandet för 3M™ Scotch-Weld™ epoxilim DP100 Plus är 1:1 för snabb och precis applicering, och tack vare tre till fem minuters öppentid finns möjlighet för ompositionering för att undvika förseningar. Limmet når hanteringsstyrka efter cirka 20 minuter och är fullständigt härdat efter 48 timmar (vid 22 °C/72 °F). Mer information om epoxilim Epoxilim, inklusive femminutersepoxi, tillhör klassen ”konstruktionslim”, som bland annat inkluderar polyuretan, akrylat och cyanoakrylat. Epoxi formuleras som flytande reaktiva polymerer som genomgår en kemisk reaktion när de blandas och som sedan härdar till ett fast plastmaterial. När de två komponenterna blandas i sitt specifika förhållande påbörjas härdningen, vilket ger dig en begränsad arbetstid för att applicera limmet och placera de två ytorna som du vill ha dem.