1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Lim, tätningsmedel och fyllmedel
 4. Konstruktionslim
 5. Tvåkomponentslim
 6. 3M™ Scotch-Weld™ Konstruktionslim Polyuretan DP604NS, Svart, 48,5 ml, 12 st/fp

3M™ Scotch-Weld™ Konstruktionslim Polyuretan DP604NS, Svart, 48,5 ml, 12 st/fp

Kundens artikelnummer 604NS483M ID 7100148738
 • Det snabbhärdande limmet ger snabba och tåliga fogar.
 • Icke rinnande egenskaper möjliggör noggrann applicering.
 • Flexibiliteten vid låga temperaturer ger möjlighet till justeringar.
 • Det flexibla limmet passar bra för sammanfogning av skilda material.
 Mer...
Se alla detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer
 • Det snabbhärdande limmet ger snabba och tåliga fogar.
 • Icke rinnande egenskaper möjliggör noggrann applicering.
 • Flexibiliteten vid låga temperaturer ger möjlighet till justeringar.
 • Det flexibla limmet passar bra för sammanfogning av skilda material.

3M™ Scotch-Weld™ polyuretanlim 604 är ett icke rinnande polyuretanlim av tvåkomponentstyp. Det här polyuretanlimmet är snabbstelnande och flexibelt och kan användas för att sammanfoga skilda substrat, som betong, keramik, trä, plast, gummi och metall.

Robust, snabbhärdande lösning 3M™ Scotch-Weld™ polyuretanlim 604 är ett icke rinnande polyuretanlim av tvåkomponentstyp. Det här limmet bildar snabbt robusta fogar som är flexibla även vid låga temperaturer. 3M™ Scotch-Weld™ Uretanlim 604 appliceras som en icke rinnande pasta för mer precis applicering. Det här limmet kan användas för att sammanfoga skilda underlag som betong, keramik, trä, plast, gummi och metall. Med en blandning på 1:1 har det här uretanlimet en öppentid på fyra minuter, når hanteringsstyrka på 20 minuter och härdar inom sex timmar. 3M™ Scotch-Weld™ EPX™ Plus II-applikatorn och blandningsmunstycken (ingår ej) krävs för duo-pak-kassetterna. Rekommenderade användningsområden 3M™ Scotch-Weld™ Uretanlim 604 kan användas inom många branscher. Några rekommenderade användningsområden: sammanfoga dörrkarmar i trä eller metall till betong sammanfoga dörrkarmar i trä eller metall till konstruktioner i trä eller metall sammanfoga träpaneler till trä eller gips Bina aluminium till glas Skydda material mot korrosion Täta vattenslangar av tyg Vad är uretanlim? Polyuretaner är en typ av polymerer som oftast utmärker sig med att behålla sin flexibilitet efter härdning. Polyuretanlim av tvåkomponentstyp består av två oberoende formler som blandas, ungefär som med epoxilim. Isocyanatet, vanligtvis acceleratorn eller härdaren, reagerar med polyol- eller hartssidan. De två komponenterna reagerar när de blandas och härdar mycket snabbare än fukthärdande polyuretansystem av enkomponentstyp, utan några problem med härdningsdjup. Uretanlim fungerar med de vanligaste materialen, som trä, metall, gummi, härdad epoxi, läder, kakel, glas, många plaster, betong och många fler. Mångsidigheten hos polyuretanlim beror på den kemiska formeln. Olika kemiska kombinationer leder till olika egenskaper som ger olika mycket styvhet, densitet, flexibilitet och hårdhet. De kan härdas till fast substans.