1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tejper
 4. Dubbelhäftande tejper, Monteringstejper och Transfertejper
 5. Transfertejp
 6. 3M™ Transfertejp 9482PC, Transparent, 1220 mm, Varierande mått

3M™ Transfertejp 9482PC, Transparent, 1220 mm, Varierande mått

 • Artikelnummer 9482PCCONFIG
 • 3M ID 7100104800

Transfertejp på 50 µm. Har plastöverdragen pappersliner av typen #62 för stansning med stålram. Uppfyller UL-specifikationer. Har mycket starkt akrylhäftämne av typen 350.

Utmärkt hållfasthet och skjuvstyrka. Utmärkt temperatur- och lösningsmedelsbeständighet. Utmärkt vidhäftning på plaster och skum. Används för att sammanfoga material som är förhållandevis jämna, tunna och har låg kvarvarande stress.

Innehåller ett fiberförstärkt häftämne, vilket är viktigt för att rullen ska förbli stabil i smalare bredder. Utformad för att klara av kortare exponering av temperaturer på upp till 232 °C. Den passar perfekt för att sammanfoga en lång rad likartade och olika material.

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Transfertejp på 50 µm. Har plastöverdragen pappersliner av typen #62 för stansning med stålram. Uppfyller UL-specifikationer. Har mycket starkt akrylhäftämne av typen 350
 • Utmärkt hållfasthet och skjuvstyrka. Utmärkt temperatur- och lösningsmedelsbeständighet. Utmärkt vidhäftning på plaster och skum. Används för att sammanfoga material som är förhållandevis jämna, tunna och har låg kvarvarande stress
 • Innehåller ett fiberförstärkt häftämne, vilket är viktigt för att rullen ska förbli stabil i smalare bredder. Utformad för att klara av kortare exponering av temperaturer på upp till 232 °C. Den passar perfekt för att sammanfoga en lång rad likartade och olika material
 • Används på jämna och tunna material med låg kvarvarande stress
 • En tunnare version av 9485PC

3M™ transfertejp 9482PC har ett mycket starkt akrylhäftämne av typen 350 och en 107 µm #62 plastöverdragen pappersliner.

3M™ transfertejp 9482PC har ett mycket starkt akrylhäftämne på en plastöverdragen pappersliner och passar perfekt för att sammanfoga plaster och skum samt material som är förhållandevis jämna, tunna och har låg kvarvarande stress. Transfertejpen passar perfekt för stansning med stålram och uppfyller UL-specifikationer. Transfertejpen är lätt att använda och har utmärkt hållfasthet, skjuvstyrka och temperatur- och kemikaliebeständighet. Den är tillverkad med ett fiberförstärkt häftämne, vilket är viktigt för att rullen ska förbli stabil i smalare bredder. Tejpen klarar dessutom av kortare exponering till temperaturer på upp till 232 °C. Den passar perfekt för att sammanfoga en lång rad likartade och olika material.

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist