1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Etiketter
 4. Etikettmaterial
 5. Lasermärkning
 6. 3M™ Polypropen Etikettmaterial, Blank Klar, Bredd 1500 mm, Varierande mått

3M™ Polypropen Etikettmaterial, Blank Klar, Bredd 1500 mm, Varierande mått

3M ID 7100104673
 • Utmärkt vidhäftning på lågenergiplaster
 • Lämpligt för inom- och utomhusbruk
 • 93 g/m2 Komprimerad pappersliner ger jämn stansning
 • Tål höga temperaturer upp till 200 °C
 Mer...
Se alla detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer
 • Utmärkt vidhäftning på lågenergiplaster
 • Lämpligt för inom- och utomhusbruk
 • 93 g/m2 Komprimerad pappersliner ger jämn stansning
 • Tål höga temperaturer upp till 200 °C

3M™ Etikettmaterial för tryckpress 7861 är vårt 50 mikron högblanka transparenta polyesterytmaterial, med 20 mikron akrylhäftämne 300 på en 90 g/m2 komprimerad pappersliner. Det är godkänt av UL och CSA.

För en flexibel överlaminering av värmeöverföringstryck använder du 3M™ Etikettmaterial för tryckpress 7861. Det har ett lim med quick stick med hög fläkstyrka och kan även användas till tryckpress. Vår 50 mikron etikettserie kan användas till många olika applikationer. Det har utmärkt initial vidhäftning på material med låg ytenergi, särskilt lågenergiplaster. Ytfilmen har en högblank ytbeläggning för värmeöverföringstryck och är slitstark och kemikaliebeständig. Etikettmaterialet är godkänt av UL och CSA. 3M Högpresterande etikettmaterial finns som flera olika produkter. De har hög livslängd och vidhäftning, tål kemikalier från bilar och kan användas utomhus. Vissa produkter uppfyller UL/CSA och kan användas till utskrift i flexografi eller screentryck, liksom termotransfertryck, digital utskrift, bläckstråle, laser och matrisutskrift. Finns i olika material som polyester, polypropen, vinyl, papper eller syntet. På de enskilda produktdatabladen finns mer specifik information. Typiska användningsområden för 3M Högpresterande etikettmaterial är streckkodsetiketter, spårningsetiketter, etiketter för värmeöverföring, variabeldatautskrift, etiketter för varumärken och instruktioner, varningsetiketter, hållbara dekaler, ytskydd och maskering, överlaminering, UV-skydd, manipuleringsskydd, destruerbara etiketter, meddelandet VOID (ogiltig), bedrägeriskydd, laminering, sammanfogning och digital fönstergrafik.