1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Etiketter
 4. Etikettmaterial
 5. Lasermärkning
 6. 3M™ Polypropen Etikettmaterial 7863, Silver, Bredd 1372 mm, Varierande mått

3M™ Polypropen Etikettmaterial 7863, Silver, Bredd 1372 mm, Varierande mått

3M ID 7100072947
 • Lämpligt för värmeöverföringstryck
 • 90 g/m2 komprimerad pappersliner ger jämn stansning
 • Bra för inom- och utomhusbruk
 • Tål höga temperaturer upp till 200 °C
 Mer...
Se alla detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer
 • Lämpligt för värmeöverföringstryck
 • 90 g/m2 komprimerad pappersliner ger jämn stansning
 • Bra för inom- och utomhusbruk
 • Tål höga temperaturer upp till 200 °C

3M™ Etikettmaterial för tryckpress 7863 är vårt 50 mikron ljust silverfärgade polyesterytmaterial, med 20 mikron akrylhäftämne 300 på en 90 g/m2 komprimerad pappersliner. Det är godkänt av UL och CSA.

För flexotryck av etiketter till varumärken, varningar eller instruktioner använder du 3M™ Etikettmaterial för tryckpress 7863. Det är idealiskt för många olika applikationer som kräver lim med quick stick och hög fläkstyrka. Vårt etikettmaterial har utmärkt initial vidhäftning på material med låg ytenergi och en ytfilm med en beläggning för värmeöverföringstryck. Det släta 3M högblanka överlacket ger hög slitstyrka och bra kemikaliebeständighet. Hartsfärgband rekommenderas för hög livslängd. Etikettmaterialet är godkänt av UL och CSA. 3M Högpresterande etikettmaterial finns som flera olika produkter. De har hög livslängd och vidhäftning, tål kemikalier från bilar och kan användas utomhus. Vissa produkter uppfyller UL/CSA och kan användas till utskrift i flexografi eller screentryck, liksom termotransfertryck, digital utskrift, bläckstråle, laser och matrisutskrift. Finns i olika material som polyester, polypropen, vinyl, papper eller syntet. På de enskilda produktdatabladen finns mer specifik information. Typiska användningsområden för 3M Högpresterande etikettmaterial är streckkodsetiketter, spårningsetiketter, etiketter för värmeöverföring, variabeldatautskrift, etiketter för varumärken och instruktioner, varningsetiketter, hållbara dekaler, ytskydd och maskering, överlaminering, UV-skydd, manipuleringsskydd, destruerbara etiketter, meddelandet VOID (ogiltig), bedrägeriskydd, laminering, sammanfogning och digital fönstergrafik.