3M Xtract™ Filterpåse

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Ingår i 3M Xtract™ serien. Designad för optimalt dammutsug. Noggrann dammuppsamling förbättrar prestandan hos 3M Xtract rondeller (säljs separat)

Filtret är klassat för optimal arbetsmiljö

Påsarna finns i storlekarna L och XL, vilket sparar tid eftersom påsarna inte behöver bytas så ofta

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser

Detaljer

Höjdpunkter
  • Ingår i 3M Xtract™ serien. Designad för optimalt dammutsug. Noggrann dammuppsamling förbättrar prestandan hos 3M Xtract rondeller (säljs separat)
  • Filtret är klassat för optimal arbetsmiljö
  • Påsarna finns i storlekarna L och XL, vilket sparar tid eftersom påsarna inte behöver bytas så ofta
  • Kan användas med en ryggsäcksenhet för 3M™ Clean Sanding filterpåsar (säljs separat), där filterpåsen kan förvaras säkert för att kunna bäras med sig

Med vår 3M Xtract™ Filterpåse blir det lättare att få maximal nytta av dina 3M Xtract Clean Sanding sliprondeller, eftersom vi har designat 3M Xtract Clean Sanding-produkterna för att fungera tillsammans som ett system som ger överlägsna resultat. Ta bärbar, lätt dammsugning till nästa nivå genom att använda en filterpåse tillsammans med en kraftfull 3M Xtract slipmaskin med självgenererat vakuum (rondell och verktyg säljs separat).

Ta dammsugning till nästa nivå med verktyg med självgenererat vakuum. Utökad kapacitet gör arbetet enklare 3M Xtract™ filterpåsar finns i två storlekar: Den stora påsen (L) har en kapacitet på 0,5 liter och den extra stora påsen (XL) rymmer upp till 3 liter. Supereffektiv dammuppsamling och stor påskapacitet sparar tid, eftersom påsarna inte behöver bytas så ofta. Bärbarhet utan slangar För användning på stegar, utanför anläggningen eller i andra situationer där mobilitet är viktigt att kan filterpåsen kombineras med en ryggsäck för 3M™ Clean Sanding filterpåsar (säljs separat), som skyddar filterpåsen och förbättrar rörligheten. Fördelen med Clean Sanding 3M Xtract Clean Sanding-lösningar extraherar upp till 99 % av damm som genereras under finishing-processen, jämfört med 55 % för de flesta traditionella rondeller med 5-6 hål. Mindre damm ger en bättre ytfinish och renare arbetsmiljö. Lägg till ökad produktivitet och längre livslängd för rondeller utan igensättning, så är det inte svårt att förstå varför vårt 3M Xtract-system är det ultimata valet för dammfri slipning.

Specifikationer

Resurser