1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Hälsovård
 4. Temperaturhantering
 5. Värmetäcken och -sockor
 6. 3M™ Bair Hugger™ Universell Värmerock med Thinsulate™ isolering

3M™ Bair Hugger™ Universell Värmerock med Thinsulate™ isolering

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Skapad för att ge hög värmeöverföring för effektiv uppvärmning innan induktion.

Använder sig av den isolerande kraften hos 3M™ Thinsulate™ isolering för att hjälpa till att bibehålla lagrad värme och minska värmeförlust, också när aktiv uppvärmning inte är möjligt, som under transporter av patienter eller vid en MR-undersökning*. *Måste vara frånkopplad från värmeenheten för konvektiv luftvärmning.

Ger högre värmeöverföring än 3M™ Bair Hugger™ nederkroppstäcke utan isolering.

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Skapad för att ge hög värmeöverföring för effektiv uppvärmning innan induktion
 • Använder sig av den isolerande kraften hos 3M™ Thinsulate™ isolering för att hjälpa till att bibehålla lagrad värme och minska värmeförlust, också när aktiv uppvärmning inte är möjligt, som under transporter av patienter eller vid en MR-undersökning*. *Måste vara frånkopplad från värmeenheten för konvektiv luftvärmning
 • Ger högre värmeöverföring än 3M™ Bair Hugger™ nederkroppstäcke utan isolering
 • Hjälper till att bibehålla patientens värdighet genom rockens omslutande design som skyler och täcker kroppen
 • Enkel att använda

3M™ Bair Hugger™ Universell Värmerock med Thinsulate™ isolering är gjord för att ge hög värmeöverföring vid konvektiv uppvärmning av patienter med hjälp av den isolerande kraften hos 3M™ Thinsulate™ Isolering.

3M™ Bair Hugger™ Universal värmerock med Thinsulate™ isolering är gjord för att ge hög värmeöverföring vid konvektiv uppvärmning av patienter med hjälp av den isolerande kraften hos 3M™ Thinsulate™ isolering. Skapad för hela den perioperativa omvårdnadsprocessen. OBS: Specifika anvisningar, kontraindikationer, varningar, försiktighetsåtgärder och säkerhetsdatablad finns för dessa produkter och behandlingar. Vänligen konsultera en läkare och läs produktens bruksanvisning före applicering. Detta material är avsett för sjukvårdspersonal.

Föreslagna användningsområden
 • Pre-op, OR, PACU, ED, L&D, Cath Lab, Oncology

Specifikationer