3M™ Polyestertejp 875

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Kan användas under krävande förhållanden, inklusive höga temperaturer och autoklavcykler vid upp till 177 °C

Enkel och ren borttagning efter bearbetning utan att lämna häftämnesrester

Grön färg för enkel identifiering och positionering

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 169KB)

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer

Höjdpunkter
  • Kan användas under krävande förhållanden, inklusive höga temperaturer och autoklavcykler vid upp till 177 °C
  • Enkel och ren borttagning efter bearbetning utan att lämna häftämnesrester
  • Grön färg för enkel identifiering och positionering
  • Silikonfritt häftämne
  • Tunnare version av 3M™ Polyestertejp 876
  • polyestertejp

3M™ Polyestertejp 875 har en tunn polyesterfilm med hög hållfasthet som ger en viss formbarhet samtidigt som den uppfyller krav på tunn tjocklek. Den här tejpen kan användas under krävande förhållanden och ger god prestanda i kortvariga bakningscykler vid 204 °C, liksom i långvarigare autoklavprocesser vid upp till 177 °C. Hög temperaturbeständighet och gummilim gör den perfekt att använda som färgmaskering och vid sprutmålnings- eller pulverlackeringsprocesser där tejpen kan tas bort utan att lämna några häftämnesrester.

Effektiv tejp i användningsområden med hög temperatur Vår 3M™ Polyestertejp 875 har en baksida av polyesterfilm med ett grönt, gummibaserat lim. Den kan användas i användningsområden med hög temperatur, däribland tillfällig fasthållning och maskering vid kompositsammanfogning. När jobbet är klart är det lätt att ta bort tejpen utan att den lämnar några häftämnesrester efter autoklavprocesser där tejpen används för att hålla fast TC-ledningar, vakuumpåsematerial och verktyg. Det högtemperaturbeständiga och silikonfria häftämnet gör tejpen perfekt för färgmaskering vid sprutmålnings- eller pulverlackeringsprocesser. 3M™ Polyestertejp 875 är beständig vid höga temperaturer, samtidigt som den kan tas bort från rostfritt stål, aluminium och glas efter exponering i upp till 177 °C i flera timmar utan att lämna några häftämnesrester. Under kortare cykler ger tejpen god prestanda i bakningscykler vid upp till 204 °C. Dessutom kan det gummibaserade häftämnet användas på många delar som kräver efterföljande lackering eller sammanfogning.

Föreslagna användningsområden
  • Maskering vid höga temperaturer
  • Tillfällig fasthållning

Specifikationer

Resurser

Liknande produkter

Totalbredd (metrisk) 25 mm, 19 mm, 1 220 mm
Total tejptjocklek utan liner (metrisk) 0,05 mm
Baksidans material (bärare) Polyester
Färg Grön
Häftämnestyp Gummi