Scotch® ATG Transfertejp 928

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Den omplaceringsbara, tryckkänsliga, dubbelhäftande tejpen med hög/låg vidhäftning går att flytta från många olika papper, folier och filmer.

Med ATG-tejpsystemet kan du applicera tejpen på ett kontrollerat sätt, och linern samlas upp av ATG-applikatorn. Tejpen fäster till en mängd olika kombinationer av substrat och material.

ATG-tejpsystemet är mångsidigt, bekvämt, snabbt och enkelt att använda. Det lämnar inga rester som behöver städas upp. Tejpen är en kostnadseffektiv ersättning till nitar, klamrar, skruvar, bultar och flytande häftämne. Den är säkrare än smälthäftämne.

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Den omplaceringsbara, tryckkänsliga, dubbelhäftande tejpen med hög/låg vidhäftning går att flytta från många olika papper, folier och filmer
  • Med ATG-tejpsystemet kan du applicera tejpen på ett kontrollerat sätt, och linern samlas upp av ATG-applikatorn. Tejpen fäster till en mängd olika kombinationer av substrat och material
  • ATG-tejpsystemet är mångsidigt, bekvämt, snabbt och enkelt att använda. Det lämnar inga rester som behöver städas upp. Tejpen är en kostnadseffektiv ersättning till nitar, klamrar, skruvar, bultar och flytande häftämne. Den är säkrare än smälthäftämne
  • Använd tejpen med en Scotch® ATG-applikator

Scotch® ATG omplaceringsbar dubbelhäftad vävnadstejp 928 kan användas i en mängd tillämpningar som kräver omplacering, omanvändning eller återförslutning. Det är en omplaceringsbar, tryckkänslig tejp med hög/låg vidhäftning som går att ta bort från många olika papper, folier och filmer. Tejpen är bekväm, snabb och enkel att använda.

Scotch® ATG omplaceringsbar dubbelhäftad vävnadstejp 928 är en omplaceringsbar, tryckkänslig tejp med hög/låg vidhäftning som är bekväm, snabb och enkel att använda och som går att ta bort från många olika papper, folier och filmer. Tejpen passar utmärkt för en mängd tillämpningar som kräver omplacering, omanvändning eller återförslutning, såsom återförslutningsbara påsar och kuvert, start- och ändförslutning vid pappersproduktion, folier och filmer, skämtartiklar, borttagningsbara klistermärken och etiketter, tillfälliga displayer och bokinlägg. Tejpens mångsidighet innebär att den kan användas i hemmet eller på arbetsplatsen för att tillfälligt hålla fast skyddande packmaterial, såsom skum eller kartong som används under leverans av produkter. Den dubbelhäftande tejpen består av ett tryckkänsligt akrylhäftämne med hög/låg vidhäftning på en vit plastöverdragen pappersliner med omvänd lindning. Tejpen kan användas med en Scotch® ATG-applikator.

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist