3M™ Högpresterande dubbelhäftande tejpen 9084

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

100 µm tjock dubbelhäftande tejp med vävnadsbärare. Lätt att hantera, formbar och går att riva av för hand. Pappersliner.

Tunn dubbelhäftande filmtejp med akrylhäftämne. Bra hållfasthet, omedelbar vidhäftning, quick stick och fäster bra på en mängd olika material och ytor. Hög styrka. Tejpen har bra lösningsmedelsbeständighet.

Tejpen är lätt att hantera och riva av för hand tack vare dess formbarhet.

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • 100 µm tjock dubbelhäftande tejp med vävnadsbärare. Lätt att hantera, formbar och går att riva av för hand. Pappersliner
  • Tunn dubbelhäftande filmtejp med akrylhäftämne. Bra hållfasthet, omedelbar vidhäftning, quick stick och fäster bra på en mängd olika material och ytor. Hög styrka. Tejpen har bra lösningsmedelsbeständighet
  • Tejpen är lätt att hantera och riva av för hand tack vare dess formbarhet
  • Den är mångsidig och kostnadseffektiv och kan användas inom många olika branscher
  • Double Coated tejp med lim 375

Den högpresterande dubbelhäftande tejpen 9084 från 3M™ är en 0,26 mm vit dubbelhäftande tejp med häftämnet 375 på en 38 µm PVC-bärare.

Tack vare dess formbarhet går den högpresterande dubbelhäftande tejpen 9084 från 3M™ att riva av för hand och den är dessutom enkel att hantera. Den dubbelhäftande tejpen har en bärarvävnad med häftämne av typen 375. Den sammanfogar omedelbart och har bra hållfasthet på en mängd olika material och ytor.

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist