3M™ Dubbelhäftande Tejp 415

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Den dubbelhäftande tejpen på 100 µm har en PET-polyesterbärare med en förtätad pappersliner av typen #60.

Utmärkt UV-beständighet. Bra vidhäftning till en mängd olika material, såsom metaller och material med hög eller låg ytenergi. Hög temperatur- och luftfuktighetsbeständighet.

Fäster på metaller och material med hög eller låg ytenergi.

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Den dubbelhäftande tejpen på 100 µm har en PET-polyesterbärare med en förtätad pappersliner av typen #60
  • Utmärkt UV-beständighet. Bra vidhäftning till en mängd olika material, såsom metaller och material med hög eller låg ytenergi. Hög temperatur- och luftfuktighetsbeständighet
  • Fäster på metaller och material med hög eller låg ytenergi
  • En mångsidig tejp med god vidhäftning på en rad olika material
  • Bra vidhäftning till en mängd olika underlag, inklusive låg och hög ytenergisubstrat

3M™ dubbelhäftande tejp 415 är en 100 µm tjock dubbelhäftande polyestertejp med akrylhäftämnet 400 på en 100 µm tjock förtätad pappersliner av typen #60.

Med 3M™ dubbelhäftande tejp 415 kan du tejpa ihop många olika typer av material, även i miljöer med hög temperatur och luftfuktighet. Den medelstyva självhäftande tejpen har utmärkt balans mellan stark omedelbar vidhäftning och bra skjuvstyrka. Passar alla möjliga material, inklusive metaller och material med hög eller låg ytenergi. Kan sammanfoga både likartade och olika material, såsom metall, glas, trä, papper, färg och plast. Den dubbelhäftande tejpen har en PET-polyesterbärare med en förtätad pappersliner. Den är utformad för att ha utmärkt beständighet mot UV-strålning, höga temperaturer och luftfuktighet. Det är en bra skarvtejp som fungerar fint i trycktillämpningar samt på film och folie.

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist