3M™ Säkerhetstejp 5702

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Tejpen går snabbt att applicera och är redo att användas direkt.

Vinyltejpens tydliga diagonala ränder i gul och svart är lätta att se och slits inte av.

Tejpen kan sträckas ut och formas efter böjda ytor samt runt hörn.

Visa fler detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer

Höjdpunkter
  • Tejpen går snabbt att applicera och är redo att användas direkt
  • Vinyltejpens tydliga diagonala ränder i gul och svart är lätta att se och slits inte av
  • Tejpen kan sträckas ut och formas efter böjda ytor samt runt hörn
  • Tejpen har lång livstid och står emot nötning, mattning, fukt och väder
  • Kan användas för att markera trafikerade områden och farozoner

3M™ säkerhetstejp 5702 är perfekt för att tydligt markera filer, farozoner, utstickande utrustning och lågt hängande föremål i fabriker och lagerlokaler samt på sjukhus. Vinyltejpens mycket tydliga diagonala ränder i svart och gul varnar om risker som förekommer.

Till skillnad från varningstejper utan häftämne har säkerhetstejpen från 3M™ ett gummibaserat häftämne som snabbt fäster på en rad olika ytor. Tejpen är dessutom lätt att ta bort och lämnar inga rester som behöver städas bort. Tejpen är flexibel och slitstark och den formar sig efter hörnor, böjar och ojämna ytor. Vinyltejpen kan användas för att markera filer, faror och säkerhetsområden och fungerar utmärkt som universaltejp för bland annat säkerhetsmarkering, färgkodning, slitskydd, maskering, tätning och skarvning. Vinyltejp kan användas för att markera filer istället för att måla dem, vilket tar bort ventilationsbehovet. Eftersom vinyltejper är lättare att ta bort och inte lämnar rester är de dessutom en mångsidigare och billigare lösning än målarfärg. Några av fördelarna med 3M säkerhetstejp 5702: lätt att applicera på valfri ren och torr yta, vinylbaksidan är beständig mot de flesta vanliga lösningsmedel, tydliga svarta och gula diagonala ränder, formar sig efter böjar, hörnor och ojämna ytor.

Specifikationer

Resurser

Liknande produkter

Totalbredd (metrisk) 7,6 cm, 101,6 mm, 50 mm, 5,1 cm
Total tejptjocklek utan liner (metrisk) 0,14 mm, 0,125 mm
Baksidans material (bärare) Vinyl, PVC
Häftämnestyp Gummi
Symbolförklaring Caution