1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tejper
 4. Flexotejper
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1315

3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1315

Produkter
 • Gul plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp.
 • 0,38 mm tjocklek.
 • Medelmjuk.
 • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
 Mer...
Se alla detaljer
Totalbredd (metrisk)
Overall_Width_Metric
Visa alla produkter 
 Totalbredd (metrisk)
Alla produkter
Stäng

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Appliceringstjocklek (metrisk)
0,381 mm, 0,4 mm
Composite Sleeves
Ja
Färg
Gul
Förpackningsstorlek
1
Häftämnestyp
Annat akrylat
Luftutsläpp
Ja
Primär liner
Belagd polyester
Produktform
Rulle
Ryggmaterial
Polyetylenskum
Tjocklek på primär skyddsremsa (metrisk)
0,11 mm
Tjocklek på ryggmaterial (metrisk)
0,432 mm
Totalbredd (metrisk)
1371,6 mm, 457,2 mm
Totallängd (metrisk)
22,86 m
Total tejptjocklek utan liner (metrisk)
0,43 mm
Tryckkvalitet
Kombinationstryck – Medelmjuk
Urethane Sleeves
Ja
Utskriftskvalitet (serie)
13 Series
Varumärke
Cushion-Mount™
Detaljer
 • Gul plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp.
 • 0,38 mm tjocklek.
 • Medelmjuk.
 • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
 • Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Produktiviteten förbättras, den totala hanteringstiden minskas och tryckdefekter försvinner.

Montera dina fotopolymerplåtar på tryckcylindrar med 3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1315. Den gula dubbelhäftande skumtejpen på 0,38 mm har en funktion för luftutsläpp och är lätt att ta bort från plåten. Den används för kombinationstryck vid hög hastighet där rasterbilder tar upp större utrymme än solida färger.

3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1315 har utformats för att montera flexografiska tryckplåtar på cylindrar eller hylsor, och har ett häftämne som förenklar monteringen. Den ger hög kvalitet vid kombinationstryck vid hög hastighet där rasterbilder tar upp större utrymme än solida färger. Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret skapar ett permanent och oavbrutet nätverk av mikrokanaler i häftämnet, vilket möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Häftämnet på sidan av tejpen med liner (plåtsidan) är utformat för att montera fotopolymerplåtar. Det har utmärkt hållfasthet på tryckpressen, och lämnar inga rester på plåten vid nedmontering. Häftämnet på sidan av tejpen utan liner (cylindersidan) är utformat för montering på flexografiska tryckcylindrar eller -hylsor. Det förenklar monteringen och lämnar inga rester vid nedmontering.