1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tejper
 4. Flexotejper
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1515

3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1515

Produkter
 • Lila plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp.
 • 0,38 mm tjocklek.
 • Medel.
 • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
 Mer...
Se alla detaljer
Totalbredd (metrisk)
Overall_Width_Metric
Visa alla produkter 
 Totalbredd (metrisk)
Alla produkter
Stäng

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Appliceringstjocklek (metrisk)
0,381 mm, 0,4 mm
Branscher
Tryck
Composite Sleeves
Ja
Färg
Lila
Förpackningsstorlek
1
Häftämnestyp
Annat akrylat
Luftutsläpp
Ja
Primär liner
Belagd polyester
Produktform
Rulle
Ryggmaterial
Polyetylenskum
Tjocklek på primär skyddsremsa (metrisk)
0,11 mm
Tjocklek på ryggmaterial (metrisk)
0,432 mm
Totalbredd (metrisk)
1371,6 mm, 457 mm
Totallängd (metrisk)
22,86 m
Total tejptjocklek utan liner (metrisk)
0,43 mm
Tryckkvalitet
Kombinationstryck – Medel
Urethane Sleeves
Ja
Utskriftskvalitet (serie)
15 Series
Varumärke
Cushion-Mount™
Detaljer
 • Lila plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp.
 • 0,38 mm tjocklek.
 • Medel.
 • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
 • Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Produktiviteten förbättras, den totala hanteringstiden minskas och tryckdefekter försvinner.

Montera dina fotopolymerplåtar på tryckcylindrar med 3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1515. Den vita dubbelhäftande skumtejpen på 0,38 mm har en funktion för luftutsläpp och är lätt att ta bort från plåten. Tejpen används för höghastighetstryck med tunna typsnitt i inverterade färger och utökad färgskala.

3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1515 har utformats för att montera flexografiska tryckplåtar på cylindrar eller hylsor, och har ett häftämne som förenklar monteringen. Tejpen ger hög kvalitet vid höghastighetstryck med tunna typsnitt i inverterade färger och utökad färgskala. Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret skapar ett permanent och oavbrutet nätverk av mikrokanaler i häftämnet, vilket möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Häftämnet på sidan av tejpen med liner (plåtsidan) är utformat för att montera fotopolymerplåtar. Det har utmärkt hållfasthet på tryckpressen, och lämnar inga rester på plåten vid nedmontering. Häftämnet på sidan av tejpen utan liner (cylindersidan) är utformat för montering på flexografiska tryckcylindrar eller -hylsor. Det förenklar monteringen och lämnar inga rester vid nedmontering.