Scotchgard™ Paint Protection Film SGH6

Produkter
 • Virtuellt klar, högpreseterande uretan film som skyddar bilens lackyta, fiberytor, gel ytor och andra ytor på bilen mot defekter.
 • En clearcoat på filmen skyddar mot UV strålning och salt defekter
 • Skyddar mot stenskott, skråmor och repor
 • Tål höga temperaturer och fukt
 Mer...
Se alla detaljer
Totallängd (metrisk)
Overall_Length_Metric
Totalbredd (metrisk)
Overall_Width_Metric
Tjocklek
Overall_Thickness_Metric
Visa alla produkter 
 Totallängd (metrisk), Totalbredd (metrisk)  Tjocklek
Alla produkter
Stäng
Produktbeskrivning
 • Virtuellt klar, högpreseterande uretan film som skyddar bilens lackyta, fiberytor, gel ytor och andra ytor på bilen mot defekter.
 • En clearcoat på filmen skyddar mot UV strålning och salt defekter
 • Skyddar mot stenskott, skråmor och repor
 • Tål höga temperaturer och fukt
 • Finns att få i flera olika storlekar för en optimal lösning
 • Perfekt att applicers på bumpers, sidorspeglar, motorhuvud, paneler osv
 • Fem års garanti

Scotchgard™ Paint Protection Film SGH6 är en klar 8 mil film som skyddar ditt fordon mot repor, slitag och stenskott. Foliens speciella ytskikt hjälper att bibehålla klarheten i färgen på ytan av din bil. Filmen är speciferad att möta biltillverkares krav med att erbjuda en hållbar och flexibel lösning.

Dubbellager av skydd Scotchgard™ Paint Protection Film SGH6 erbjuder ett dubbellager av avancerat skydd för bilens känsligaste ytor.Denna 8 mil (203micron) thermoplastiska polyuretan-filmn är stärkt med ett klart laminat som ger ektra skydd mot UV slitage. Filmen levereras med en lätthanterlig limyta, och med ett klart tryckkänsligt adhesiv (PSA) lager som fäster lätt och snyggt på bilens lackyta. Vår Scotchgard™ PPF är designad för en högre grad av prestanda än 3M™ VentureShield™ Paint Protection Film. Osynligt skydd Paint protection film, är en av de bästa sätten att skydda bilens lackyta med. Filmen behåller lackytans nya utseende längre utan att inverka på färgen, designen och det ursprungliga utseendet. Filmen erbjuder ett skyddslager på ytan och skyddar känsliga ytor som bumpers, motorhuvudet, sidospeglar, handtag, dörrkarmar och paneler. Filmem tål höga temperaturer, UV strålning och salt. Med att lägga paint protection film (PPF) på bilens lackyta uppehåller du utseende som nytt längre och kan öka det framtida återförsäljningsvärdet. När filmen är installerad är det nästan omöjligt att urskilja den skyddade ytan från bilens originella lackyta. Den starka, hållbara och genomskinliga uretanfilmen sätter sig fint runt de runda konturerna och uppehåller bilens nya look längre. Fem års garanti När filmen installeras av en certifierad montör har installationen ett fem års garanti. Garantin står för tex. defekter i filmen så som gulhet, bubblor under filmens yta eller sprickor. För mera detaljer, läs vårt garanti datablad. Låt en professionell sköta jobbet 3M rekommenderar att 3M™ VentureShield™ Paint Protection Filmer (PPF) installeras av en utbildad och professionel installatör. Dessa installatörer har erfarenhet att installera filmen på formade och runda ytor som bumpers, dörrhandttag osv. Filmen skärs ut på basen av ett datorprogram som beräknar storleken och modellen på filmen som passar just den bil modell som behövs för att installera en snygg och osynlig barriär på ytan. För installatören är 3M:s PPF kit lätta att installera och skära ut. 3M certfierade installatörer erbjuder ett brett urval av högklassiga paint protection filmer. Vi erbjuder installationsutbildningar samt tilläggsinformation och material hos våra 3M Authoriserade Distributörer.

Specifikationer
Basfilm
Uretan
Filmbeläggning
Klarlack
Häftämnestyp
PSA
Linerfärg
Röd tryckt
Produktform
Rulle
Ryggmaterial
Papper
Tjocklek
203,2 mm
Tjocklek (mm)
0,15 mm
Totalbredd (metrisk)
1219 mm, 45,72 cm, 610 mm, 76,2 cm, 91,44 cm
Total filmtjocklek
6 Milli-inch (mil)
Totallängd (metrisk)
36,576 m, 36,6 m
Vidhäftande material
Tryckkänsligt häftämne