3M™ Scotch-Weld™ Acryllim DP8825NS

Produkter
  • Har en öppentid på 25 minuter och uppnår strukturell styrka efter 56 minuter.
  • Svag doft och ej antändbart för en säkrare arbetsmiljö jämfört med vanliga akrylatlim.
  • Den färdiga fogen är hållbar med utmärkt skjuvstyrka och hög slagtålighet.
  • Sammanfogar svåra ytor, som pulverlack och de flesta plaster.
 Mer...
Se alla detaljer
Volym
Volume_Metric
Visa alla produkter 
 Volym
Fuze Product Results
Stäng

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Specifikationer
Användningsområden
Sammanfogning av kompositmaterial, Konstruktionslimning
Arbetstid
22-24 Minutes
Branscher
Metallbearbetning, Skyltar, Specialfordon, Träindustrin
Designutmaningar
Slag- och stötdämpning, Bullervibrations- och hårdhetskontroll NVH
Färg
Grön
Förpackningsstorlek
12, 6
Förvaringstemperatur
70 Degree Fahrenheit
Förvaringstemperatur (Celsius)
21°C
Full härdningstid
24 Hour
Häftämnestyp
Akryl
Hållbarhet i månader (från tillverkningsdatum)
18
Inomhus-/utomhusbruk
Både och
Maximal driftstemperatur (Celsius)
149 Degree Celsius
Position
Premie
Produktform
Patron, Gallon
Produkttyp
Akrylhäftämne
Regleringsnyckel
AD05741
Varumärke
Scotch-Weld™
Viskositet
Icke rinnande
Volym
45 mL, 490 mL
Detaljer
  • Har en öppentid på 25 minuter och uppnår strukturell styrka efter 56 minuter.
  • Svag doft och ej antändbart för en säkrare arbetsmiljö jämfört med vanliga akrylatlim.
  • Den färdiga fogen är hållbar med utmärkt skjuvstyrka och hög slagtålighet.
  • Sammanfogar svåra ytor, som pulverlack och de flesta plaster.

3M™ Scotch-Weld™ akrylatlim med svag doft DP8825NS är vårt svagdoftande, robusta, icke rinnande tvåkomponentsakrylatlim. Detta lim är ett bra val för en stor mängd industriella och kommersiella användningsområden eftersom det uppnår strukturell styrka dubbelt så fort som många andra konkurrerande akrylatlim med jämförbar öppentid.

När du använder ett lim i Duo-Pak-storlek (DP) kan du använda 3M:s dispenseringsutrustning som gör det enkelt att mäta, blanda och fördela noga. Icke rinnande med utmärkt stöttålighet Några av fördelarna med 3M™ Scotch-Weld™ akrylatlim med svag doft DP8825NS är att du kan arbeta säkrare, snabbare och mer effektivt. Tack varje blandningsförhållandet 10:1 och öppentiden på 25 minuter finns det tid att placera underlagen rätt innan de sätts ihop. När limmet har härdat helt når det upp till överlapps-skjuvstyrkan 7 MPa (1 000 psi) på bara 56 minuter. Det är halva tiden jämfört med liknande lim, vilket ökar arbetstakten och produktiviteten samtidigt som limmet är fläk- och slagtåligt. Arbetsmiljön blir säkrare jämfört med vanliga akrylatlim eftersom 3M™ Scotch-Weld™ akrylatlim med svag doft DP8825NS har svag doft och inte är antändbart. Eftersom det dessutom är en icke rinnande formulering går adhesivet att använda exakt där du vill ha det, och det rör sig inte när du fäster det eller då det härdas. Dessutom förenklas lagerhanteringen av att produkten håller 18 månader i rumstemperatur. Rekommenderade användningsområden metallbearbetning såsom HVAC, apparater, sportartiklar och specialfordon skylttillverkning, som då en panel fästs vid en ram, fastsättning av lister, bokstavslimning och rammontering Sammanfogning av plaster, kompositmaterial och pulverlack mot metall Används normalt för större delar där monteringen kräver att limmet går att arbeta med under längre tid Lätt att fästa med akrylat Akrylatlim är metylmetakrylatlim (MMA) av tvåkomponentstyp med utmärkt vidhäftningsförmåga och hållbarhet. Akrylatlim kallas ofta epoxilim men tillhör egentligen en separat kemisk familj med egna unika egenskaper. Akrylatlim har flera egenskaper som gör dem enklare att använda, däribland mycket kortare härdningstid, högre tolerans för oljiga eller oförberedda fästytor samt förmågan att fästa ihop en stor mängd material, däribland nästan samtliga plaster. Nyare akrylatlim är stabila i rumstemperatur.