3M™ Scotch-Weld™ Epoxilim DP110 Genomlysbar

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Tack vare den höga flexibiliteten får du en stark och permanent sammanfogning även vid vibrationer och stötar.

Ger hög skjuv- och fläkstyrka på metall och många plaster.

Tillåter viss temperaturutvidgning mellan substraten.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Säkerhetsdatablad (PDF, 0B)

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Tack vare den höga flexibiliteten får du en stark och permanent sammanfogning även vid vibrationer och stötar
  • Ger hög skjuv- och fläkstyrka på metall och många plaster
  • Tillåter viss temperaturutvidgning mellan substraten
  • Uppnår hanteringsstyrka efter cirka 20 minuter vid rumstemperatur
  • Flexibel vid härdning, vilket gör det till ett bra val för limning av flera material

3M™ Scotch-Weld™ epoxilim 110 är ett flexibelt, snabbhärdande, epoxibaserat universallim av tvåkomponentstyp. Detta medeltjocka lim härdar till hanteringsstyrka på 20 minuter och skapar flexibla fogar till de flesta material, som metall, keramik, trä och många plaster.

Starka och flexibla fogar 3M™ Scotch-Weld™ epoxilim 110 är ett mångsidigt epoxilim av tvåkomponentstyp med ett blandningsförhållande på 1:1 som härdar snabbt och ger flexibla fogar. Produkten kan användas på en mängd olika underlag, som metall, keramik glas, trä och många olika plaster. Droppar och rinner minimalt för kontrollerad, precis applicering. Det här limmet har hög skjuv- och fläkstyrka. Detta, i kombination med flexibiliteten, gör det perfekt för tillämpningar med skilda material, t.ex. inom transport, specialfordon, elarbete, allmän industri, sportutrustning, bygg och konsumentprodukter. Rekommenderade användningsområden Sammanfogning och förening Limning och infästning Montering och tätning Inbäddning och gjutning Härdar snabbt för mindre nedtid Blandningsförhållandet är 1:1 vilket ger tio minuter öppentid för att du ska hinna justera och placera allting korrekt innan det stelnar. Vårt lim når hanteringsstyrka efter cirka 20 minuter och är genomhärdat efter 48 timmar vid rumstemperatur. Produkten finns tillgänglig i storpack och mindre Duo-Pak-kassetter. Vad är epoxilim? Epoxilim tillhör klassen konstruktionslim, som också inkluderar polyuretan, akrylat, cyanoakrylat med mera. Epoxi börjar som flytande reaktiva polymerer som genomgår en kemisk reaktion när de blandas och som sedan härdar till ett fast material. När de två komponenterna blandas i sitt specifika förhållande påbörjas härdningen, vilket ger dig en begränsad arbetstid för att applicera limmet och placera de två ytorna som du vill ha dem. Öppentiden är allt från några minuter till 48 timmar eller längre. Beroende på formeln har den här klassen av konstruktionslim mycket hög skjuv- och fläkstyrka samt bättre tålighet mot värme och kemikalier än andra vanliga lim. Epoxilim används ofta inom många olika industriområden.

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist