3M™ Vävtejp 1900

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Den silverfärgade polyetenbaksidan med vävförstärkning är fuktbeständig och kan användas i fuktiga miljöer.

Det tryckkänsliga häftämnet i syntetiskt gummi fäster vid kontakt med metall, glas, plast, betong och andra ytor.

Det går att skriva på tejpens yta för tillfällig markering.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 153KB)

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Detaljer

Höjdpunkter
 • Den silverfärgade polyetenbaksidan med vävförstärkning är fuktbeständig och kan användas i fuktiga miljöer
 • Det tryckkänsliga häftämnet i syntetiskt gummi fäster vid kontakt med metall, glas, plast, betong och andra ytor
 • Det går att skriva på tejpens yta för tillfällig markering
 • Tejpen går lätt att riva av för hand och är enkel och bekväm att använda
 • De individuella förpackningarna håller rullarna rena och lätta att urskilja fram tills de ska användas

3M™ Value Duct Tape 1900 är en bra universaltejp för allmänna tillämpningar, såsom lätt försegling, buntning, markering och tillfälliga reparationer i icke-kritiska tillämpningar. Häftämnet i syntetiskt gummi fäster vid kontakt med jämn metall, glas, plast, förseglad betong med mera, och den vattenbeständiga polyetenbeläggningen ger bra försegling i fuktiga miljöer.

Tejpen passar bra för etikettering som kräver högre tålighet och hållfasthet än vad som erbjuds av tejper i papper eller cellofan. Tejpen är enkel att riva av från rullen för hand, och väven både förstärker och ser till att tejpen rivs av rakt horisontellt eller vertikalt. Tejpen formar sig efter runda och lätt oregelbundna ytor och ger bra tätning. Med den prisvärda 3M™ Value Duct Tape 1900 i verktygslådan är du redo för en mängd olika lättare tillämpningar. Så här väljer du rätt vävtejp. En av de viktigaste sakerna att tänka på när du väljer vävtejp är hur den ska användas. Tänk på följande när du väljer en vävtejp från 3M™ för ett särskilt arbete: Performance Plus och maskeringstejper för utomhusbruk är de bästa valen för användning inomhus eller utomhus. De är långvarigt väderbeständiga och går att ta bort utan att lämna rester. Extra kraftiga, kraftiga och universalvävtejper ger pålitlig prestanda för krävande reparationsarbeten och industritillämpningar. Universalvävtejper är ett prisvärt alternativ för allmänna lättare tillämpningar, såsom att bunta, täta, hålla och markera. Vävtejpens styrka, fukt- och värmebeständighet, slitstyrka samt förmåga att tas bort utan att lämna rester påverkar dess effektivitet. Två av tre viktiga faktorer som är avgörande i detta sammanhang är tejpens rygg och häftämne. Ju tjockare baksidan är desto större draghållfasthet (beständighet mot spänning), fuktbeständighet och slitstyrka har tejpen. Ett gummibaserat häftämne eller ett häftämne i syntetiskt gummi ger omedelbar och stark vidhäftning samt långvarig hållfasthet även i fuktiga miljöer. Slutligen ger den karaktäristiska väven, som har laminerats mellan tejpens rygg och häftämnet, extra styrka samtidigt som den ser till att tejpen rivs av rakt horisontellt eller vertikalt. Någonting som många inte tänker på angående tejper i allmänhet är att de måste förvaras korrekt och att de har en begränsad livslängd. Om tejpen fäster dåligt, lyfter, rullar ihop sig eller går av beror det oftast på att den är gammal eller har förvarats felaktigt snarare än på dålig kvalitet. Du bör alltid läsa igenom produktinformationen noggrant. Du bör alltid kontrollera att tejpens specifikationer passar för det aktuella arbetet så att du uppnår ett lyckat och prisvärt resultat.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

1900_IP_Family_R2.tif3M™ Vävtejp 1900
Totalbredd (metrisk) 50 mm
Total tejptjocklek utan liner (metrisk) 0,147 mm
Baksidans material (bärare) Polyeten/Dukväv
Färg Silver, Svart
Häftämnestyp Syntetiskt gummi