3M™ Transfertejp 9671LE

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Utmärkt vidhäftning på substrat med låg ytenergi, inklusive pulverlack och plast som polypropen (PP).

Den fäster bra på metaller och material med hög ytenergi, vilket gör den lämplig för att sammanfoga substrat av olika typ.

Häftämnet har bra hållfasthet och har bra antilyft-egenskaper.

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Utmärkt vidhäftning på substrat med låg ytenergi, inklusive pulverlack och plast som polypropen (PP)
  • Den fäster bra på metaller och material med hög ytenergi, vilket gör den lämplig för att sammanfoga substrat av olika typ
  • Häftämnet har bra hållfasthet och har bra antilyft-egenskaper
  • Häftämnet har bra beständighet mot industri- och konsumentkemikalier, fukt och luftfuktighet
  • Perfekt lösning för generell sammanfogning och montering av en mängd olika material

3M™ transfertejp 9671LE är en mångsidig och marknadsbeprövad 50 µm transfertejp med en pappersliner med tryck. Tejpen använder akrylhäftämnet 300LSE från 3M™ och har en lång och beprövad historia av att pålitligt sammanfoga en stor mängd olika och liknande material, såsom metaller, de flesta plaster, glas, papper och målade ytor.

Mångsidig marknadsledande prestanda Använd den mångsidiga transfertejpen 9671LE från 3M™ för tillämpningar som kräver högsta prestanda och en tunn profil. Den här tejpen är en marknadsledande lösning för att sammanfoga plast i en mängd olika tillämpningar över många olika branscher. Tejpen har bra beständighet mot kemikalier, luftfuktighet och fukt och fungerar väl över ett stort temperaturomfång. Den omedelbara vidhäftningen är mycket stark och vidhäftningen ökar med tiden och temperaturen. Tejpen har en #83 plastöverdragen pappersliner med tryck och är perfekt för stansning och omformning. Den tjockare linern är lättare att ta bort. Den har tillverkats genom en process som är helt fri från lösningsmedel och använder sig av det mycket starka akrylhäftämnet 300LSE från 3M™. 3M™ transfertejp 9671LE uppfyller UL 969 (referensfil PGGU2.MH26206). Rekommenderade användningsområden konsumentelektronik, som telefoner, surfplattor och bärbara enheter industriella elektronikenheter, som arbetsstationer plastmontering i en mängd branscher diverse montering i bilbranschen applicering och montering av komponenter på apparater tillverkning av medicinsk(a) utrustning och enheter allmänna industritillämpningar, som fästning av lister. Utmärkt vidhäftning till en mängd olika ytor Produkter med det mycket starka akrylhäftämnet 300LSE från 3M™ är utformade för att ge mycket hög vidhäftningsförmåga på de flesta ytor, inklusive en stor mängd olika och likartade material. Här ingår de flesta plaster, metaller, glas, papper och målade ytor. Häftämnet har bra beständighet mot kemikalier, lösningsmedel, fukt och luftfuktighet. Häftämnet kan användas vid temperaturer på upp till 148 °C/300 °F. Vad är transfertejp? Transfertejp är dubbelsidig tejp med ett enhetligt lager av tryckkänsligt häftämne.

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist