3M™ Hookit™ Filmrondell 375L

28  Produkter
 • Få en snabb avverkning, lång hållbarhet och utmärkt funktion med förstklassigt slipmedel av aluminiumoxid
 • Enkel att byta och återanvända, vilket maximerar användningen under rondellens hela hållbarhet
 • Tålig filmbaksida som är rivbeständig och medverkar till en jämn enhetlig finish
 Mer...
Se alla detaljer
Total diameter (metrisk)
Overall_Diameter_Metric
Högsta RPM
Max_RPM
Korngrovlek
Grit
28 Visa alla produkter 
 Total diameter (metrisk), Högsta RPM  Korngrovlek
Alla produkter
Visning 24 av 28
Stäng
Specifikationer
Antal hål
15
Beläggningstyp
Öppen beläggning
Branscher
Biltillverkning, Komposit, Metallbearbetning, Lackeringsförberedelse, Transport och tung utrustning, Träindustrin
Diameter på centrumhål (metrisk)
19,05 mm
Fästtyp
Kardborrelås
Formtyp
Hookit™
Högsta RPM
12000
Konfiguration av hål
500X, 600Z, Enkel
Korngrovlek
60, P100, P1000, P120, P1200, P150, P1500, P180, P240, P320, P400, P600, P80, P800
Maximal hastighet
12000 rpm
Produktform
Rondell
Ryggmaterial
Film
Slipmaterial
Aluminiumoxid
Total diameter (metrisk)
127 mm, 150 mm, 152,4 mm
Underindustrier
Skåp, Specialanpassad träbearbetning och fräsning, Möbler
Varumärke
Hookit™
Detaljer
 • Få en snabb avverkning, lång hållbarhet och utmärkt funktion med förstklassigt slipmedel av aluminiumoxid
 • Enkel att byta och återanvända, vilket maximerar användningen under rondellens hela hållbarhet
 • Tålig filmbaksida som är rivbeständig och medverkar till en jämn enhetlig finish

3M™ Hookit™-filmrondellen 375L är avsedd att användas med en excenterslipmaskin och 3M Hookit-stödplattan. Vår 375L-filmrondell ger en konsekvent enhetlig finish på olika ytbehandlingar. Slipmedlet är aluminiumoxid för snabb avverkning och längre hållbarhet.

För att få konsekvent enhetlig finish på olika ytbehandlingar vid olika slags arbeten, använder du 3M™ Hookit™-filmrondell 375L. Våra rondeller har olika kornstorlekar för olika tillämpningar, från grov slipning till mycket fin finslipning. De är avsedda att användas med en excenterslipmaskin och 3M Hookit-stödplattan*. Våra hållbara och flexibla rondeller består av aluminiumoxid vilket ger en snabb avverkning och gör att rondellen varar längre. De är rivningståliga när de används till grovslipning vid högproduktivt metallarbete, särskilt om det finns problem med kantslitage. Aluminiumoxid är förstahandsvalet hos branschens yrkesfolk för den snabba avverkningen och långa hållbarheten. Det är ett tufft, hållbart slipmedel som är konstruerat att brista under användningen, så att nya, ständigt vassa slipkanter exponeras. Som jämförelse blir traditionella naturliga slipmedel snabbare slöa. Den snabba avverkningen, hårdheten och styrkan hos aluminiumoxid gör det till ett populärt val vid grov- och finslipning. Det är lämpligt att använda på många olika material, både trä- och metallarbete, även på järnlegeringar. För att få en överlägsen finish på trä använder du vår 375L-filmrondell i medelgrov storlek. Den är lätt att formas efter konturer och rundade kanter på utmanande arbetsytor, och ger en utmärkt finish. Det beläggningsresistenta överdraget och konstruktionen med öppen struktur minskar igensättning och ökar slipmedlets hållbarhet. Våra 375L filmrondeller i fina kornstorlekar har den flexibilitet som krävs före och efter slutstrykning med färg för att skapa en perfekt enhetlig finish. Passar till plast och klarlackstekniker som används inom transportbranschen. Våra rondeller med kardborrefäste är idealiska för arbetsutrymmen där rondeller med självhäftande baksida kan bli förorenade av damm, smuts eller flygande partiklar. Använd dem vid arbeten där en 3M™ Stikit™-rondell kanske är för aggressiv, om du behöver en finare finish än rondeller med självhäftande baksida ger. De kan bekvämt och stadigt fästas vid en stödplatta med kardborrefäste* på en excenterslipmaskin och kan rent och enkelt tas bort och återanvändas tills slipförmågan är borta. Optimal funktion får du om du använder Hookit-rondellen med en 3M Hookit-stödplatta. De har utmärkt rivbeständighet och ger en mycket enhetlig finish och konsekventa resultat för varje användning. De är ett utmärkt val för färg, elektroforetisk beläggning, primer, gelbeläggningar, glas, akryl och massiva ytmaterial, träfaner och andra tillämpningar som kräver en perfekt finish. *Säljes separat

Föreslagna användningsområden

 • Använd på flera olika material i både trä- och metallarbete, även järnlegeringar
Kontakta oss

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.