3M Hudskydd

8 Produkter

$doc.localizations.viewProducts (8)

8 Produkter

Barriärkrämer och -salvor

Barriärkrämer och -salvor

Cyanoakrylathudskydd

Cyanoakrylathudskydd

No-Sting barriärfilmer

No-Sting barriärfilmer

Produktkategori

Industrier

3M™ Cavilon™ No Sting Hudbarriärfilm 3ml applikator 3345N 3M™ Cavilon™ Advanced Skin Protectant 5050G 3M™ Cavilon™ Advanced Skin Protectant 5051G4P 3M™ Cavilon™ barriärkräm 3M™ Cavilon™ Advanced Skin Protectant 5050G4P 3M™ Cavilon™ No Sting Hudbarriärfilm 28 ml sprayflaska 3346N 3M™ Cavilon™ No Sting Hudbarriärfilm 1ml applikator 3343N 3M™ Cavilon™ Advanced hudskyddsmedel, 5051G, 0,7 ml, 20 st/förpackning
Cavilon Advanced™ hudskyddsmedel
Bekväm för den mest ömtåliga hud
 • Vårdpersonal som håller i en Cavilon Advanced applikator

  Cavilon Advanced™ hudskyddsmedel

  Hjälp till att skydda huden från att skadas vid inkontinens, hudskador relaterade till tejp, kroniska sår, diabetes och stomivård.

  Erfarenheter har visat att 3M Cavilon Advanced hudskyddsmedel signifikant har förbättrat svåra fall av MASD (Fuktrelaterade hudskador). Cavilon Advanced hudskyddsmedel skapar en mycket hållbar, tunn, transparent barriär som inte kräver borttagning.

  Den mycket tunna, men motståndskraftiga, barriären fäster också på våta och fuktiga områden och skapar en skyddande hinna mot irriterande ämnen och möjliggör läkning. Hudskyddsmedlet skapar en unik barriär på patientens hud.

 • 3M Cavilon Barriärkram och lotion

  3M™ Cavilon™ No Sting Barriär Film

  Kroppsvätskor, självhäftande trauma och friktion kan snabbt bryta ner huden. 3M™ Cavilon™ No Sting Barriär Film förhindrar och behandlar öm hud från kroppsvätskor och skyddar mot vidhäftande trauma och friktion. Det är en alkoholfri och stickfri flytande barriärfilm som ger skydd i upp till 72 timmar.

  En andningsbar beläggning kan hjälpa till att minska nedbrytning av huden. Den är transparent vilket möjliggör kontinuerlig övervakning av riskhud medan den unika formuleringen ger långvarigt skydd och inte överförs till eller stör inkontinensplattor.

  Klinisk evidens för Cavilon™ No-Sting Barriärfilm (780,75 kB)

  Klinisk evidens för Cavilon™ barriärkräm (530,51 kB)

 • Om barriärkräm behöver smörjas in ofta kräver det dyrbar personaltid. Cavilon barriärkräm ger ett hållbart och långvarigt skydd mot kroppsvätskor och fuktar huden. Färre appliceringar krävs vilket sparar tid och arbetsinsats. Dess unika polymerbaserade formula ger en andningsbar barriär för att hålla huden frisk hos patienter som riskerar hudskador från inkontinens. Den hjälper också huden att tåla självhäftande produkter. Krämen absorberas av huden, fyller inte underbyxor eller blöjor och tvättas inte av. Regelbunden användning av Cavilon barriärkräm på frisk hud kan hjälpa till att skydda från skador som orsakas av regelbunden exponering för urin och avföring, vilket ger större patientkomfort.

 • 3M™ Cavilon™ Bathing and Clensing Wipes tvättservetter
  3M™ Cavilon™ Bathing and Clensing Wipes tvättservetter

  För daglig tvättning i sängen rekommenderar vi en förpackning Cavilon tvätt- och rengöringsservetter per patient och dag. Servetterna är en praktisk kombination av rengöring och hudkräm i en skonsam och snabbtorkande servett. Använd en servett för var och en av de åtta kroppszonerna och kasta den sedan. Spola inte ned den i toaletten. Cavilon tvätt- och rengöringsservetter kan användas vid rumstemperatur eller värmas i en mikrovågsugn (se uppvärmningsinstruktioner på förpackningen).

 • Cavilon™ Continence Care Wipes, tvättservetter för inkontinensvård
  3M™ Cavilon™ Continence Care Wipes, tvättservetter för inkontinensvård

  Vid rengöring av huden efter varje inkontinensepisod rekommenderar vi Cavilon tvättservetter för inkontinensvård. Servetterna erbjuder både rengöring, återfuktning och skydd av huden. Detta gör det enkelt att implementera de viktigaste elementen för ett lyckat förebyggande program mot inkontinensrelaterad dermatit (IAD). Om det krävs ytterligare skydd så är Cavilon tvättservetter för inkontinensvård kompatibla med långtidsverkande 3M™ Cavilon™ barriärkräm och 3M™ Cavilon™ No Sting barriärfilm.

Resurser

 • Få svar på några av de vanligaste frågorna om 3M Health Care.

 • Gå med i 3M Health Care Academy och bredda din yrkeskunskap.

 • Om du har frågor om en 3M Health Care produkt eller tjänst kan du kontakta oss.