1. 3M Sverige
 2. 3M Tillverkningsindustri
 3. Övriga slipprodukter
3M Tillverkningsindustri

Nya 3M™ Silver slipprodukter för metallbearbetning och tillverkning

Registrera dig för att få de senaste produktlanseringarna!

 • 3M™ Silver är en ny serie slipprodukter med 3M precisionsformade korn. Dessa nya produkter räcker betydligt längre än konventionella slipmedel som aluminiumoxid och aluminiumzirkon, vilket ger den livslängd du behöver och det värde du vill ha av dina slipprodukter. Allt i en skiva.

  Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från våra slipmaterial.


Tillgänglig nu: 3M™ Silver slipprodukter

En oslagbar kombination av pris och prestanda!

De senaste nyheterna inom metallslipning och kapning är 3M™ Silver kapskivor och navrondeller. De ger dig snabb skärhastighet och lång livslängd med 3M precisionsformade korn för ett oslagbart värde. De är inte bara nya - de är revolutionerande.

 • 3M™ Silver navrondell representerar en ny serie navrondeller. Som genom 3M's precisionsformade korn erbjuder enastående prestanda och livslängd. Det självklara valet för applikationer som svetsborttagning, avfasning, kantavverkning och mer - vilket ger snabbare avverkning och längre livslängd än skivor av aluminiumoxid och aluminiumzirkon

 • Nya 3M™ Silver kapskivor med premiumprestanda som utformats för att vara prisvänlig för daglig användning. Dessa innovativa skivor innehållande 3M precisionsformade korn, skär kallt för att leverera snabb och smidig kapning av alla typer av järnmetaller, rostfritt stål och legerat stål. Och kunderna rapporterar att de varar längre än konkurrerande skivor av aluminiumoxid och aluminiumzirkon. Det innebär färre skivbyten och mer färdiga delar per skiva vilket förbättrar produktiviteten och kontrollerar dina omkostnader.


Det här är vad folk har att säga om 3M™ Silver slipprodukter

3M™ Silver kapskivor och navrondeller har utformats för att ge en oöverträffad kombination av pris och prestanda. Dessa användare har redan förstått fördelarna.

 • Framgångssaga | Metalltillverkning

  Vid svetsslipning av kolstål rapporterar en kund att 3M™ navrondell har levererat 28 % snabbare avverkning och 95 % mindre slitage än deras nuvarande aluminiumoxidskiva.

 • Framgångssaga | Metalltillverkning

  Vid kapning av rör i stål och rostfritt stål rapporterar den här kund 50 % mindre slitage med 3M™ Silver kapskivor jämfört med deras aluminiumoxidskiva som de använder som standard.

 • Framgångssaga | Metalltillverkning

  Vid kapning av metallplåt och plåt av stål har 3M™ Silver kapskivor uppvisat 40 % mindre slitage än den här kundens vanliga aluminiumzirkoniumskiva.

 • Framgångssaga | Ståltillverkning

  Vid avlägsnande av laserslagg från Hardox 960 rostfritt stål räckte 3M™ Silver navrondell två gånger så lång tid och krävde mindre arbetstryck än konventionella skivor med keramiska korn.


Kontakta oss

Vi kan rekommendera vilken 3M produkt som passar din applikation bäst. En 3M slipsäljare kontaktar dig och hjälper dig att välja rätt produkt.
Om du vill prata med oss om produkt- och teknisk supportfrågor, ring 08-922100.


Resurser för 3M™ Silver slipprodukter för metallarbete