Maskeringssystem

Maskeringssystem

Snabbare och enklare applicering. Spara tid.

  • Ett bra förarbete gör att jobbet blir rätt gjort och du slipper att göra om det. Men korrekt maskering tar tid och i den här branschen är tid pengar. Gör förarbetet vid målning snabbare och lättare med 3M™ Hand-Masker™ maskeringsprodukter. Enklare att fästa tejpen på film, plast eller papper snabbt och lätt. Maskeringsverktyget som är en tusenkonstnär och som ger ett resultat som motsvarar dina höga krav. Eller använd ScotchBlue™ Förtejpad plastrefill för målare som levereras med en utmatare för bekväm maskering.


Maskeringssystem, kategorier

  • 3M™ Hand-Masker™ M3000 utmatare applicerar maskeringstejp på maskeringsfilm, plast eller papper i ett enda svep, vilket sparar värdefull tid vid förarbetet. Allt du behöver i ett kit, välj 3M™ Hand-Masker™ M3000 Starter Pack.

  • Skydda ytorna från stänk och spill under målning genom att använda 3M™ maskeringsfilmer och -papper för yrkesfolk. Välj från vårt breda utbud av lösningar: mångsidiga 3M™ AMF Advanced Masking Films som används tillsammans med 3M™ Hand-Masker™, praktiska förtejpade Ready-Mask™-filmer och -papper eller ScotchBlue™ Pre-taped Painter’s Plastic med Multi-Surface Painter’s Tape för knivskarpa linjer. Alla produkter kommer att hjälpa dig att spara tid genom att förenkla ditt förarbete inför målning.


Maskeringssystem, nyheter & artiklar

Se alla artiklar
  • Såhär maskerar du olika ytor

    Steg-för-steg-instruktioner för användning av 3M™ Hand-Masker™-systemet för att maskera standardfönster, välvda fönster, badkarsinsatser och externa ytor.

    Såhär maskerar du olika ytor

Maskeringssystem, nyheter & artiklar

Se alla artiklar