1. Hygienövervakning
Hälsovård
Hygiene Monitoring and Testing

Hygienövervakning

Hygienövervakning och testning

  • 3M erbjuder ett brett sortiment av produkter för hygienövervakning och testning som innehåller snabba och tillförlitliga lösningar för att övervaka biologisk kontamination på ytorna och i vatten i realtid. Detta gör det möjligt för dig att fatta sunda beslut som kan spara både arbetstid och pengar.


Upptäck det nya systemet för hygienkontroll

  • När det gäller hygienövervakning har du mycket som står på spel – och det är viktigt att få exakt information. Men alla system är inte likadana. Håll verksamheten igång med 3M™ Clean-Trace-systemet för hygienövervakning och hygienhantering, som nu har en ny utformning och är ännu mer tillförlitligt. Det hjälper dig att snabbt förbereda och genomföra kontroller. Det är utformat för att ge dig sinnesro med förbättrad noggrannhet och banbrytande teknik.


3M™ Clean-Trace™-systemet för hygienövervakning och hygienhantering


För att lära er mer on 3M™ Clean-Trace™ Hygiene Monitoring och Management System kontakta oss här.

Alla fält är obligatoriska om inte annat anges valfri

  • De uppgifter du lämnar på denna blankett kommer att användas för att svara på din förfrågan och som beskrivs närmare i vår sekretesspolicy.

    Observera att denna information (inklusive den ursprungliga och den efterföljande svar) kan överföras till en server placerad i USA för statistik och lagring. Om du inte samtycker till denna användning av dina personuppgifter , ska du inte skicka in detta formulär.

  • SKICKA
Tack för att du kontaktar 3M.