1. 3M Sverige
 2. Hälsovård
 3. Advanced Wound: EWMA
Hälsovård
Amsterdam Canal

3M på EWMA den 3–5 maj 2017

RAI Conference Centre, Amsterdam

Registrera dig för att få 3M:s nyheter från EWMA och besök oss i vår monter!

Kommer du till EWMA-konferensen i år? Glöm inte att besöka vår monter 3D16 och titta på våra spännande nya produkter inom hud- och sårbehandling. Vi ser fram emot att visa dig den senaste behandlingen av IAD och sår. Har du inte möjlighet att komma? Ingen fara. Registrera dig nedan så får du de senaste nyheterna och aktuell information från 3M på EWMA, bland annat det senaste inom IAD-behandling, nya produktlanseringar och ett sammandrag av paneldiskussionen om trycksår.


Har du inte möjlighet att delta på EWMA?

Fyll i formuläret nedan om du vill få EWMA-nyheter från oss, bland annat nya produktlanseringar och ett sammandrag av paneldiskussionen om trycksår.

EWMA 2017

Registrera dig för nyheter

Alla fält är obligatoriska om de inte anges som valfria


 • Vi använder uppgifterna i kontaktformuläret för att svara på din begäran och på det sätt som beskrivs i vår Sekretesspolicy.

  Observera att dessa uppgifter (inklusive ursprungsmeddelandet och efterföljande svar) kan överföras till en server i USA för statistiska beräkningar och lagring. Om du inte godkänner denna användning av dina personuppgifter ska du inte använda kontaktformuläret.

 • SKICKA
Thank you for contacting 3M.

Our goal is to respond to your request within 24 hours. Some questions, however, may need further investigation to provide you with an appropriate response.


Hud- och sårtillstånd

 • Kompressionsbehandling betraktas som standardmetoden för att behandla ödem på nedre extremiteter samt venösa bensår. Det behöver inte vara komplicerat, varken för dig eller patienten, att minska smärtan och obehaget vid venösa bensår och hantera kroniska ödem som kan leda till detta tillstånd.

  3M har fört kompressionsbehandlingen framåt genom att utveckla material som är konstruerade för att ge intelligent kompressionsdynamik och bekväm kompressionsbehandling av venösa bensår.

  Simplifying leg ulcer management

 • Hudskador relaterade till medicinsk tejp (MARSI, Medical Adhesive Related Skin Injury) avser den röda irriterade hud som kan uppkomma när man avlägsnar medicinsk tejp. Tillståndet förekommer i alla vårdsituationer och åldersgrupper och beror ofta på felaktigt val eller felaktig applicering eller borttagning av medicinsk tejp. Detta orsakar onödig smärta hos patienten och skadar huden.

  3M har lång erfarenhet av att utveckla häftämnen för tejp och har en unik förmåga att förstå hur tejpmaterial påverkar huden. Vi drar fördel av denna kunskap för att utveckla produkter som tillgodoser patienters behov i dagens vårdsituation och minskar risken för MARSI.

  Broschyr om hudskador relaterade till medicinsk tejp

 • Inkontinensrelaterad dermatit (IAD) är en smärtsam hudskada som beror på exponering för urin och avföring. Detta är ett besvärligt tillstånd som även ökar risken för komplikationer.

  En global expertpanel har dragit slutsatsen att en strukturerad hudvårdsrutin är en nödvändighet för att skydda huden hos patienter som löper risk för IAD.

  3M™ Cavilon™ Skin Care Solutions, bland annat nya och innovativa 3M™ Cavilon™ Advanced Skin Protectant, är ett viktigt inslag i en hudvårdsrutin för patienter med medelsvår till svår IAD.

  Rekommenderade rutiner för IAD